fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

#NordicSwitchmas

Ta del av hur andra spelar Nintendo Switch och dela med dig av dina favoritställen.

Den stora styrkan med Nintendo Switch och en av de största anledningarna till att den blivit så populär, förutom alla de fantastiska spel som redan har släppts, är att den är så otroligt flexibel i sättet att spela. Du kan sitta hemma i soffan och spela på din TV som vanligt. Lyft upp Nintendo Switch ur dockningsstationen och du kan omedelbart spela samma spel och få samma spelupplevelse i ett bärbart format. Perfekt att ta med och spela på bussen, på ett café, hemma hos en kompis eller när du så önskar. Ta loss de löstagbara Joy-Con-kontrollerna, ge en av dessa till en vän så kan ni direkt utmana varandra i till exempel Mario Kart 8 Deluxe.

Hur spelar du Nintendo Switch i jul?

Allt blir roligare om man delar med sig och vi tror att ni är många därute som gärna vill dela med er av era spelupplevelser med varandra. Nu vill vi uppmuntra dig till att dela med dig av dina bästa spelögonblick med Nintendo Switch.

Tagga med #NordicSwitchmas

På vilket sätt och i vilka situationer använder du Nintendo Switch? Ta en bild när du eller dina vänner spelar, lägg upp på Instagram, Facebook, Twitter eller andra sociala kanaler och tagga bilden med #NordicSwitchmas så kan vi alla ta del av varandras bästa stunder med Nintendo Switch. Delad glädje är dubbel glädje så låt oss nu sprida mycket Nintendo-glädje i dessa juletider.

Här nedanför hittar du bilder som lagts upp på Instagram och Twitter med taggen #NordicSwitchmas