fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Ny Splatfest i Splatoon 2!

En ny Splatfest för Splatoon 2 står på menyn lördagen den 10 februari

En ny Splatfest är utannonserad, och den här gången är det ett riktigt dilemma. Frågan är nämligen: hur vill du ha din hamburgare? Med eller utan inlagd gurka?

0902 NSwitch Splatoon2 NewsImage SplatfestGherks

Eventet börjar på lördag klockan 15.00 och slutar samma tid på söndag. Resultatet kommer som vanligt att avslöjas av Pearl och Marina efter att eventet är avslutat.

Glöm inte att du kan spela in videosnuttar när du spelar genom att hålla ner Capture-knappen på Nintendo Switch, dela gärna dina speciella ögonblick med vänner och bekanta över sociala medier.*

Vanliga frågor och svar

Hur gör jag för att ställa upp?

Gå till röstningsstationen på Inkopolis Square i Splatoon 2 på Nintendo Switch, välj sen en sida som du stöttar. Plocka upp Splatfest-t-shirten och gör dig redo att ha kul!

Hur kan jag förbereda mig?

Genom att ta med dig t-shirten. Den är faktiskt ganska viktig! Du kan nämligen uppgradera den med nya egenskaper genom att ställa upp i vanliga Turf Wars, på så sätt har du de bästa förutsättningarna när Splatfest väl sätter igång... så, vad väntar du på?

Vilket är bästa sättet att spela på?

Det är helt upp till dig. Du kan givetvis spela i tv-läge, men du kan också spela i bordsläge eller varför inte handhållet utifall någon annan vill använda tv:n?

Vad kan jag tjäna på att vara med?

Super Sea Snails kommer att delas ut efter att resultatet av tävlingen är presenterat. Hur många du får beror på hur bra det gick för dig och om du var med på den vinnande sidan eller inte. Du kan använda Super Sea Snails för att uppgradera din utrustning, det enda du behöver göra är att besöka Murch på Inkopolis Square och prata med honom. Murch är nämligen ganska sugen på Super Sea Snails...

Vi syns på lördag, Inklings! Stay fresh och SplatOn!

Psst! Har du inte Splatoon 2? Klicka här för att läsa mer om detta färgrika spel!

Följ oss gärna på facebook för stora och små nyheter från Nintendo-världen, tävlingar och mycket mer.

*VIdeoinspelning är endast tillgänglig för konsoler med systemprogramvara 4.0.0 och senare. För att ladda upp videofilmer måste ett Nintendo Account vara länkat med Nintendo Switch-användaren.