fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • Ny trailer för Detective Pikachu

Ny trailer för Detective Pikachu

Spana in nya karaktärer och spelsekvenser i den nya trailern för Detective Pikachu, som släpps till spelkonsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 23 mars. Om du förbokar har du dessutom chans att få tag på ett urtjusigt tema till hemmaskärmen!

Vad beträffar handlingen i Detective Pikachu får vi bland annat reda på:

 • Trubbel i Ryme City!: Ryme City är staden där människor och Pokémon lever sida och sida, men nyligen har oroligheter uppstått bland snälla Pokémon utan någon uppenbar anledning. Medan Detective Pikachu och hans vän Tim letar efter Tims pappa, Harry, råkar de springa på mysteriet med en Pokémon som löpt amok. Kommer de att kunna lösa det mysteriet och samtidigt hitta Tims pappa.
 • Den mystiske Mewtwo: Många olika Pokémon dyker upp i Detective Pikachu, men speciellt en verkar ha något att göra med alla mysterier och det är Mewtwo. Frågan är varför Mewtwo är inblandad och hur kommer det sig att Mewtwo känner Detective Pikachu så väl?
 • Många färgstarka personligheter: Du kommer stöta på många charmiga personer på gatorna i Ryme City. Bland annat Pablo Millan, som äger kaféet som är Detective Pikachus absoluta favorit; Frank Holliday, polisinspektör i Ryme City, och Meiko Okamoto, en kameraman som jobbar för den lokala tv-stationen. Att träffa och förhöra alla intressanta personer du möter är en synnerligen rolig del av detta spel.

Fans känner till och har ofta Pikachu som sin favorit-Pokémon, men i Detective Pikachu bör de nog förbereda sig för något annorlunda vad gäller just Pikachu! För denna Pikachu har en detektivkeps, är ganska gruffig och har en synnerligen torr humor. Med andra ord en personlighet som du kanske inte är van vid att se hos en Pikachu, men helt klart en Pikachu som inte kommer att ge upp förrän alla mysterier i Ryme City är lösta.

Förutom spelet släpps också en Detective Pikachu amiibo den 23 mars. Den är betydligt större än en normal amiibo och den kan låsa upp filmsekvenser om du använder den i spelet. Dessa filmsekvenser kan i sin tur ge ledtrådar till mysterier. Notera dock att du kan låsa upp dessa filmsekvenser i spelet även utan amiibo-figuren, men du låser upp dem snabbare med hjälp av denna amiibo.

Chans att få tag på ett läckert tema till hemmaskärmen

Detective Pikachu

Om du känner att Detective Pikachu är något för dig så ska du läsa extra noga. Från och med idag och fram till den 22 april kan du nämligen lägg vantarna på ett läckert tema till hemmaskärmen på din konsol i Nintendo 3DS-familjen. Det du behöver göra för att få tag på temat är att besöka en GameStop-butik och förboka spelet. Observera att antalet koder är begränsat så prata gärna med personalen i kassan vad som gäller.

Så här använder du koden

När du har fått tag på en kod följer du enkelt nedanstående steg för att få tillgång till temat.

 1. När du befinner dig på HEMMAMENYN, peka på HOME Menu Settings-knappen.
 2. Välj ”Change Theme”.
 3. Välj ”Theme Shop” i slutet av listan.
 4. Välj menyn i det övre högra hörnet av pekskärmen.
 5. Välj ”Enter Download Code”.
 6. Fyll i nedladdningskoden med hjälp av skärmtangentbordet, välj ”OK”. Nu är det klart!

Observera att den här koden är del av en kampanj och att det endast går att få tag på koden genom att köpa Detective Pikachu. Antalet koder i kampanjen är begränsat - först till kvarn gäller.

Koderna är giltiga fram till och med 31 maj 2018. Koder som inte blivit använda innan dess kommer inte att fungera.