fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Uppdatering från Squid Research Lab – nya amiibo-figurer, banor och vapen är på väg till Splatoon 2

Uppdatering från Squid Research Lab – nya amiibo-figurer, banor och vapen är på väg till Splatoon 2

Lystring alla Inklings! Det är på tiden med en ny uppdatering från vårt team av hängivna forskare vid Squid Research Lab.

"Off the Hook"-amiibo

Senare under året kommer du kunna lägga dina tentakler på nya amiibo-figurer av Pearl och Marina, den coola och dynamiska duon från Inkopolis News!

 0219 PearlMarina amiibo

amiibo-figurerna av Pearl och Marina kommer ha en realistisk bläckliknande struktur och självklart de berömda flytande frisyrerna. Alla detaljer om dessa figurer är ännu inte kända men forskarna håller på att forska fram mer information. När de är färdiga med detta kommer vi naturligtvis ge er en ny uppdatering. 

Nya banor på väg!

Goby Arena är en splitterny bana som utspelar sig på en basketplan. En toppmodern stadion med allt från stora monitorer och VIP-platser till en souvenir-butik.

 0219 Goby Arena

Det är en korg på vardera sida om banan och de som lyckas få kontrollen över bägge dessa korgar kommer få en stor strategisk fördel. Goby Arena släpps snart till Splatoon 2. Dessutom är det ännu fler banor på väg. 

Fler vapen!

Tack vare de bläcksprutande munstyckena till det nya vapnet "Dark Tetra Dualies" kan du utföra upp till fyra undvikande och rullande manövrar på rad. Du kan till och med skjuta medan du rullar!

 0219 Dark Tetra Dualies

Detta vapen som snart kommer till Splatoon 2 är bara ett av många vapen som regelbundet läggs till i spelet. Glöm inte av att kika in hos Sheldon på Ammo Knight lite då och då för att se vad som har blivit uppdaterat.

Splatta på! Stay Fresh och allt det där...

Läs mer om Splatoon 2 till Nintendo Switch här!

Följ oss gärna på Facebook för små och stora nyheter från Nintendo-världen. Ibland dyker det även upp tävlingar och annat smått och gott.