nintendo logo

  • Nyheter
  • Nya detaljer om betaltjänsten Nintendo Switch Online

Nya detaljer om betaltjänsten Nintendo Switch Online

Nu har ny information avslöjats om Nintendos Switch online som kommer att dra igång i september. Om du går med i betaltjänsten för Nintendo Switch Online kommer du ha tillgång till en rad olika fördelar såsom onlinespelande och ett växande bibliotek av klassiska Nintendo-titlar.

Många fördelar med Nintendo Switch Online

  • Onlinespelande – spela online, med eller mot dina vänner och andra spelare, i de Nintendo Switch-spel som har stöd för onlinespelande.
  • Spela klassiska NES-spel varsomhelst, närsomhelst – De som prenumererar på Nintendo Switch Online kommer ha tillgång till en samling klassiska NES-spel. Vid lansering kommer det att finnas 20 NES-spel. På sikt kommer det att läggas till fler spel. Vid lanseringen kommer spelen Balloon Fight, Dr. Mario, Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros. och Tennis att finnas tillgängliga. Ytterligare spel kommer att läggas till, men exakt vilka dessa är avslöjas lite längre fram.
  • Spardata i molnet – Gör säker backup på dina spardata i molnet. Observera att detta inte är möjligt i alla spel.
  • Dedikerad app för din smartphone eller tablet – Använd Nintendo Switch Online-appen på din smartphone eller tablet. Obs: Bara möjligt i specifika spel.
  • Exklusiva erbjudanden för medlemmar – Njut av exklusiva erbjudanden för medlemmar. Fler detaljer om detta kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle.
  • Det kommer vara möjligt att teckna medlemskap på en, tre eller tolv månader. Det kommer också finnas ett familjemedlemskap som upp till åtta Nintendo Accounts i samma Family Group kan dela på. Familjemedlemskapet kan endast köpas för tolv månader i taget. De svenska priserna på de olika medlemskapen kommer att synas i Nintendo eShop när tjänsten släpps i september.

Observera att när denna tjänst drar igång kommer det inte längre vara möjligt att spela online gratis på Nintendo Switch.

Läs mer