fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • I juli kan du resa till semesterön Kawawii Island i Go Vacation på Nintendo Switch!

I juli kan du resa till semesterön Kawawii Island i Go Vacation på Nintendo Switch!

Det är dags att resa till Kawawii Island! För med allt från fallskärmshoppning och beach volleyball till tennis och snöbollskrig bjuder semesterön  Kawawii på något för alla.

Go Vacation är skapat av BANDAI NAMCO Studios Inc. och innehåller både samarbetsspel och spel där man ska tävla mot varandra. En del spel är för en spelare och andra för upp till fyra spelare på en konsol, eller via lokal trådlös förbindelse mellan flera Nintendo Switch-konsoler. Flera av aktiviteterna ger dig dessutom möjlighet att nyttja rörelsekontroller, till exempel när du svingar ett tennisracket eller kastar snöbollar.

Upptäck nya överraskningar varje dag på ditt äventyr genom fyra olika semesterområden på Kawawii. Under tiden som du utforskar ön – antingen tills fots, via hästryggen, med snöskoter eller på annat sätt – kommer du att hitta nya utmaningar, samlarobjekt och sätt att uppgradera din karaktär. Inred din egen villa, njut av en god middag från matvagnarna och ta bilder på de söta djuren som gömmer sig på varje resort. Nya utmaningar och gåvor, som speciella kläder och olika hundraser kommer att dyka upp och locka spelare tillbaka till Kawawii med jämna mellanrum.

GO VACATION™& © 2018 BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / Nintendo