fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Kort intervju med Armada inför Super Smash Bros. Invitational 2018

Kort intervju med Armada inför Super Smash Bros. Invitational 2018

Natten mellan den 12 och 13 juni kommer Nintendo of America att köra igång tävlingen Super Smash Bros. Invitational 2018 i Los Angeles där åtta av världens allra bästa Super Smash Bros.-spelare gör upp. En av de inbjudna att tävla är Adam ”Armada” Lindgren från Sverige och vi på Nintendo.se passade på att ställa några frågor till Adam inför turneringen.

Du går under namnet Armada i spelsammanhang. Var och när fick du det namnet?

– Namnet Armada var ett förslag från min brorsas bästis. Det var strax efter de skapat vårat crew UGS och vi alla ville ha ett nickname.

När började du spela ditt första Super Smash Bros.-spel?

– Började spela Smash 64 som min äldre bror lånade av en kompis. Vi alla älskade det, så när Melee kom ut köpte vi det direkt.

Vad var din första reaktion när du fick reda på att du hade blivit utvald att delta i Super Smash Bros. Invitational 2018?

– Blev förvånad och samtidigt väldigt glad. Jag trodde inte jag skulle bli inbjuden även om jag förstod det var en okej chans för mig. Väldigt glad och hedrad att jag var en av de valda.

Hur kommer du förbereda dig inför turneringen?

– Då spelet är helt nytt och ingen av oss har spelat spelet än så är det svårt att förbereda sig. Så det jag har gjort är att tävla i Melee på Smash'N Splash 4 (reds. anm. En stor Super Smash Bros.-turnering som hölls i Wisconsin, USA)

Finns det några andra Nintendo Switch-spel du spelar mycket och som du tävlar i?

– Inga spel jag tävlar i men jag har ”speedrunnat” Odyssey lite på min stream Twitch.tv/ArmadaUGS. Förhoppningsvis mer i framtiden!

Vilken ny karaktär hoppas du ska vara med i Super Smash Bros.-spelet till Nintendo Switch?

– Bulbasaur! Min favorit-Pokémon och det hade varit kul att se honom i Smash 5 även om jag inte tror han kommer med tyvärr.