fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Tävla med Nintendo Labo!

Sökandet efter Europas bästa Nintendo Labo-skapelser börjar nu, så var med och tävla om fina priser i Nintendo Labo Creators Contest! Oavsett om du är en mästaruppfinnare eller en kreativ själ är det upp till bevis – alla kan vara med och delta och har möjligheten att vinna fantastiska priser, inklusive en exklusiv specialutgåva av Nintendo Switch.

Tävlingen är avslutad.

Vad kan jag tävla med?

I den här tävlingen kan du skicka in bidrag i tre olika kategorier:

  • Ny skapelse (Creations): Har du en idé för en egen originell Toy-Con? Grabba tag i några kartongbitar, grotta ner dig i Toy-Con garage och se vart kreativiteten leder dig – the sky is the limit!
  • Dekoration & design (Customisations): Använd pennor, färger, klistermärken och annat du kan hitta, och visa oss din unikt anpassade Toy-Con design!
  • Barn (Kids): I den här kategorin kan barn upp till och med 12 år skicka in en egen helt nyskapad Toy-Con eller dekorerad i din egen design. Du kan även ta hjälp av en förälder eller målsman.

Tävlingsbidragen kan du skicka in från och med den 19 juli 2018. Sista datum för att skicka in bidrag är den 7 september 2018.

En jury bestående av anställda på Bergsala kommer att välja ut ett bidrag i varje kategori som går vidare till en Europafinal, där en gästjury utser en europeisk vinnare i varje kategori.

Vad kan jag vinna?

Europavinnaren i varje kategori vinner ett väldigt speciellt pris – en specialutgåva av Nintendo Switch med kartongutseende. Finalisterna i varje land vinner ett par Joy-Con i samma design.

CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 01
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 02
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 03
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 04
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 05
CI Labo NintendoLaboCreatorsContest Prize 06

Den här specialutgåvan av Nintendo Switch med tillbehör är framtagna speciellt för den här tävlingen!

Här är priserna i detalj:

  • Europavinnare: en Nintendo Switch specialutgåva + Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit
  • Vinnaren i Norden: Specialutgåva av Nintendo Switch Joy-Con + Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit
  • Semifinalister i Norden: Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit

Hur deltar jag i tävlingen?

Du kan skicka in ditt/dina tävlingsbidrag via den här sidan fram till att anmälan stängs den 7 september 2018.

Det finns många olika sätt att skicka in ditt bidrag – antingen genom att ladda upp en video eller foto på din skapelse, eller så kan du helt enkelt dela en länk till en post gjord i sociala medier!

Vänligen notera att ett Nintendo Account krävs för att vara med och delta i Nintendo Labo Creators Contest. Har du inget Nintendo Account än? Klicka här för att skaffa dig ett.

När kan jag börja?

Du kan börja förbereda dina skapelser och modifikationer redan nu, så att du är redo att skicka in ditt bidrag när anmälningssidan öppnar den 19 juli 2018! Eller senast den 7 september då anmälningssidan stänger.

Kolla gärna in Nintendo Labo UK YouTube-kanal för att se några av våra Nintendo Labo-favoritskapelser!