fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Höjdpunkterna från gårdagens Nintendo Direct!

Höjdpunkterna från gårdagens Nintendo Direct!

Nya hjältar och skurkar går med i striden

 

Om du såg gårdagens Nintendo Direct så vet du redan förstås, men om du inte gjorde det gå gärna in på Nintendo Direct website och se sändningen i sin helhet. Detta var en Nintendo Direct som fokuserade helt på Super Smash Bros. Ultimate som släpps den 7 december.

 

0908 supersmashbros Bundle

 

I denna Nintendo Direct fick vi bland annat veta att det släpps en speciell utgåva, Super Smash Bros. Ultimate - Limited Edition, som släpps den 7 december! Den bundle innehåller spelet Super Smash Bros. Ultimate, en Nintendo GameCube Controller Super Smash Bros. Edition och en Nintendo GameCube Controller Adapter! 

Vänligen kolla med din lokala distributör för information om tillgänglighet. 

 

Gårdagens Nintendo Direct avslöjade också att legendariske vampyrjägaren Simon Belmont från Castlevania-spelen kommer vara med som fighter i Super Smash Bros. Ultimate. Det kommer också att finnas en Castlevania-bana och ytterligare saker från Castlevania-serien.

Andra höjdpunkter:
  • King K. Rool från Donkey Kong Country-spelen kommer att finnas med som en spelbar och kraftfull fighter.
  • I sändningen visades det också upp helt nya banor, bland annat New Donk City Hall från Super Mario Odyssey.
  • Totalt kommer det vara över 100 banor i spelet! Till och med över 300 om vi räknar med banor i Battlefield- och Omega-läget.
  • Det kommer finnas en synnerligen trevlig musikfunktion i spelet så du lätt kan hitta någon av alla de låtar som finns i spelet. Vill du använda din Nintendo Switch som en portabel spelare för Smash Bros-musik går det alldeles utmärkt. 
  • Ett Tourney Mode som tillåter upp till 32 spelare kommer att finnas, vilket gör spelet väldigt lämpligt för stora fester och events. Eftersom Nintendo Switch är lätt att ta med sig överallt är kan turneringar i spelet hållas så gott som överallt.
  • Fler amiibo kommer! Simon Belmont, Richter Belmont, King K. Rool, Chrom och Dark Samus kommer bli en del av Super Smash Bros. Collection. Releasedatum för dessa kommer avslöjas längre fram!

Samt mängder av nya föremål, spellägen, Echo Fighters, Assist Trophies med mera. Vill du veta allt, gå till Nintendo Direct website och spana in sändningen.