fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Ny trailer för Nintendo Labo: Vehicle Kit

Ny trailer för Nintendo Labo: Vehicle Kit

Nu är det inte så långt kvar till den 14 september när Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit släpps till Nintendo Switch. Det firar Nintendo med att släppa en ny trailer där fler detaljer avslöjas om detta kommande Nintendo Labo-kit. 

 

 

Här följer också en kort sammanfattning om vad som visas i den nya trailern:

  • En närmare titt på Adventure mode, där du kan undersöka en mystisk värld med pyramider, snöiga berg, en arkeologisk utgrävningsplats med mycket mera. Du kan också lätt och smidigt använda din Toy-Con Key för att byta mellan en bil, flygplan och ubåt när du undersöker denna värld som innehåller både djupt vatten och höga toppar. Varje fordon styrs på olika sätt och har sina egna unika möjligheter. Till exempel kan du använda en änterhake om du kör ubåten.
  • De olika spelen som är inkluderade erbjuder en stor variation och mycket underhållande speltid. I spelet Rally ska du ta dig förbi checkpoints på väg mot mål. Spelet Circuit är ett annat racingspel med en twist där du kan klippa till dina motståndare. Slot Car är däremot ett mer klassiskt racingspel där du bara använder din Toy-Con Pedal och i Battle kan du utmana och fightas med en vän. Observera dock att flerspelslägen kräver en extra Joy-Con och i vissa fall även att den du spelar mot har ett eget Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit.
  • I spelläget Paint Studio kan du göra dina fordon och förare mer personliga. Använd en Toy-Con som sprayburk och piffa upp dem rejält.
  • Custom Controls, är ett nytt spelläge som är exklusivt för Vehicle Kit. Det låter dig skapa egna kontroller för spelet med hjälp av hushållsartiklar. Vill du använda en kvast för att flyga planet?  Ett perfekt tillfälle att bygga något riktigt unikt!
  • Vid lanseringen kommer du kunna ladda ned en uppdatering som gör att du med Toy-Con Car och pedalen kan spela mot vänner i Mario Kart 8 Deluxe till Nintendo Switch, om du har det spelet.  Spana in filmen här>>

 

Glöm inte heller att vi har en Nintendo Labo-tävling i full gång. Till tävlingen!