fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Facebook-tävling!

För att fira att vi har så många fantastiska och aktiva följare på facebook håller vi en tävling där DU har chans att vinna det ultimata party-kitet för fyra spelare!

1009 SuperMarioParty konkurranse fb XXS NO
Vinn det ultimata party-kitet för fyra spelare!

Vinsten består av en Nintendo Switch-konsol, med totalt fyra Joy-Con-kontroller och det nyligen lanserade Super Mario Party – det perfekta partyspelet för alla som vill utmana sina vänner och sin familj!

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att besöka vår facebook-sida, gilla tävlingsinlägget och lämna en kommentar där du berättar vem DU helst skulle vilja dela den här partyupplevelsen med?

Tävlingen avslutas på torsdag den 25 oktober kl. 23.59!

Tävlingsregler

Vänligen läs igenom tävlingsreglerna innan du deltar i tävlingen!

För att delta i tävlingen gäller följande:

  • Du måste gilla tävlingsinlägget på vår facebooksida samt svara på frågan.
  • Du måste vara bosatt i Sverige och ha en svensk adress
  • Du får inte vara anställd av Bergsala eller någon av Bergsalas samarbetspartners.
  • Vi kommer att utse en vinnare och vårt val kan inte överklagas. Vinsten består av en Nintendo Switch-konsol med totalt fyra Joy-Con-kontroller* och ett exemplar av spelet Super Mario Party till Nintendo Switch. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • Vinnaren kommer att bli kontaktad direkt via facebook. Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi publicerar ditt namn på nintendo.se samt i våra sociala kanaler (facebook, twitter, instagram etc) om du vinner. Vi kommer INTE att dela med oss av kontaktinformation till tredje part.

Till tävlingen!

*Nintendo Switch-konsolen levereras med två Joy-Con-kontroller, men vi lägger med två extra så att det blir totalt sett fyra Joy Con. 

Viktigt! Facebook har ändrat hur nyhetsflödet fungerar och det kan medföra att du ser färre meddelanden från oss. Om du vill vara säker på att inte missa något kan du lösa detta genom att besöka vår facebook-sida och klicka på knappen där det står "följ" och därefter välja "se först" i menyn!