fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Nyheter
 • Årets familjevänliga julklappstips

Årets familjevänliga julklappstips

Om du letar efter det perfekta spelet till en ung Nintendo-fantast, eller ett Nintendo-fan som är ung till sinnet så behöver du inte leta längre. Vi har den juligaste listan över familjevänliga spel för Nintendo Switch och Nintendo 3DS.

Vänligen notera att spelen är på engelska och att svensk text inte finns tillgänglig. Spel med flerspelarstöd kräver oftast att alla spelare har varsin handkontroll (eller Nintendo 3DS/2DS-konsol). Konsoler och handkontroller säljs separat.

020 PS HAC SMP UKV

Super Mario Party PEGI 3

Mario Party-serien till Nintendo Switch är fullpackat med skoj till alla! Det klassiska brädspelsupplägget har fått en uppgradering med djupare strategiska element såsom specifika tärningar för varje karaktär. Spelet introducerar även helt nya sätt att spela, inklusive minispel som endast kan spelas med Joy-Con och helt nya spellägen som passar både vänner och familj.

Det här är ett utmärkt spel där vuxna kan spela tillsammans med sina ungdomar och barn.

 • Fler än 80 nya minispel
 • Utmana upp till tre vänner

Läs mer

PS HAC SuperSmashBrosUltimate UK4

Super Smash Bros. Ultimate PEGI 12

Super Smash Bros. Ultimate är det senaste spelet i den omåttligt populära spelserien som blandar kända kämpar från en mängd olika spel. Alla spelbara karaktärer från tidigare spel i serien är tillbaka i den här ultimata versionen.

Ett spel som passar bra för tävlingslystna familjer som njuter när adrenalinet pumpar.

 • Upp till fyra spelare tillsammans
 • Lättsamt, vackert och klurigt

Läs mer

010 PLGPE R P PS UKV

Pokémon Let’s Go, Pikachu! PEGI 7

Pokémon: Let's Go, Pikachu! bjuder på ett spännande nytt Pokémon-RPG till Nintendo Switch med underbar HD-grafik och en spännande värld fylld med fantastiska Pokémon.

Det här spelet har spelfunktioner som är tillräckligt lätta för nybörjare att ta till sig, men som ändå är djupa nog för de riktigt inbitna Pokémon-veteranerna.

 • För över Pokémon från Pokémon GO
 • Spela tillsammans med en vän
 • Finns en version med Eevee istället för Pikachu

Läs mer

Mario Kart8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe PEGI 3

Upplev den ultimata versionen av Mario Kart 8 och tävla mot dina vänner på land, under vattnet, i luften och till och med på väggar och tak på hela 48 olika banor.

Välj mellan mängder av olika karaktärer och fordon och hela 48 banor att tävla på. Ett spel som uppskattas av hela familj, såväl ung som gammal. 

 • Utmana vänner och familj både lokalt och online
 • Tryck gasen i botten på väg mot pallplatsen

Läs mer

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey PEGI 7

Häng med Mario och hans nya hattkompis Cappy på ett nytt storslaget 3D-äventyr som tar dem jorden runt. Med hjälp av sina nya fantastiska förmågor måste Mario samla på månar för att kunna starta upp luftskeppet Odyssey och rädda Prinsessan Peach från Bowsers bröllopsplaner.

Gillar du Mario är detta verkligen ett måste ha-spel!

 • Utforska de nya möjligheterna med hatten Cappy
 • Spela tillsammans med en vän

Läs mer

Splatoon2

Splatoon2 PEGI 7

Världens mest färgsprakande shooter har nu fått en uppföljare till Nintendo Switch i form av Splatoon 2. Målet är enkelt, täck så stor yta som möjligt med lagets färg.

Passar perfekt för den som gillar lagutmaningar och vill ha en lite snällare shooter-upplevelse. 

 • Tävla i lag och utmana människor över hela världen
 • Många nya banor och spellägen

Läs mer

020 kirby star allies ps

Kirby Star Allies PEGI 7

Ta med dig dina närmaste vänner och upptäck ett underbart äventyr tillsammans med den rosa fluffbollen Kirby. I Kirby Star Allies gäller det att sprida så mycket kärlek som möjligt i världen, för att rädda den.

Ett spel som passar bra till de lite yngre familjemedlemmarna som gärna spelar tillsammans en förälder eller två.

 • Upp till fyra spelare tillsammans
 • Lättsamt, vackert och klurigt

Läs mer

Zelda Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild PEGI 12

Välkommen till det största Zelda-äventyret någonsin. Stig in i en värld fylld av äventyr och utforskande i The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Res över vidsträckta fält, genom lummiga skogar och högt upp på bergstoppar i ett storslaget och öppet äventyr. Vad har egentligen hänt med kungariket Hyrule och varför ligger det i ruiner?

För den äventyrslystne som gillar att upptäcka nya saker.

 • En enorm värld full av hemligheter och utmaningar
 • Ta reda på sanningen om Hyrules förflutna

Läs mer

HAC LABO VK Box PS R

Nintendo Labo: Vehicle Kit PEGI 3

Nintendo Labo är samlingsnamnet för en serie produkter som förutom spel även innehåller kartong som man själv bygger samman med hjälp av interaktiva instruktioner. Nintendo Labo Variety Kit innehåller fem olika projekt med varierande svårighetsgrad.

Ett paket för familjer som vill umgås och vara kreativa tillsammans.

 • Barn, ungdomar och vuxna kan skapa och upptäcka tillsammans
 • Utmana dig själv och din kreativitet

Läs mer

020 HAC CTTT PS R PEGI UKV

Captain Toad: Treasure Tracker PEGI 3

Captain Toad: Treasure Tracker för Nintendo Switch innehåller en mängd kluriga banor, som kommer att ställa din finurlighet på prov. Här gäller det att lotsa Captain Toad på bästa sätt och samla stjärnor. Och även om det inte är svårt att klara en bana, kan det visa sig vara väldigt utmanande att klara den med perfekt resultat.

Det här spelet passar dig som vill utmana dig själv, men på dina egna villkor.

 • Två spelare kan spela tillsammans. En styr Captain Toad, den andra hjälper till
 • Utmana dig själv

Läs mer

MarioParty TheTop100

Mario Party: The Top 100 PEGI 3

Här har vi samlat de 100 bästa minispelen från tidigare Mario Party-spel i ett behändigt bärbart format. Det här är en garanterad fullträff för dig som vill utmana dina vänner och din familj på små mysiga och ofta kluriga minispel.

Spelet har dessutom stöd för Download Play vilket betyder att det räcker med ett spel för att upp till fyra spelare ska kunna spela samtidigt. Observera att alla behöver en varsin Nintendo 3DS eller Nintendo 2DS för att vara med och spela.

 • Utmana vänner och familj
 • Kom igång och spela snabbt

Läs mer

CTR YokaiWatch3 PS UKV

Yo-Kai Watch 3:  PEGI 7

Undersök nya, vackra områden och bli vän med mängder av busiga Yo-kai i Yo-Kai Watch 3. Det är upp till spelets hjältar, Nate och Hailey Anne, att bege sig ut på äventyr och undersöka mystiska fenomen i omgivningarna kring deras hemstäder.

Ett riktigt mysigt spel som passar den som utforska och upptäcka nya saker.

 • Upplev en spännande berättelse
 • Innehåller ett flerspelarläge

Läs mer

Pokémon Ultra Sun

Pokémon Ultra Sun PEGI 7

Nya Pokémon-former har upptäckts i Alola-regionen i Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon. Dessa former påminner om de legendariska Pokémon Solgaleo, Lunala och Necrozma som först upptäcktes i Pokémon Sun och Pokémon Moon.

Lätt att sätta sig in i för de som är helt nya till Pokémon-serien men också till de mest inbitna fansen. 

 • Hitta, samla och träna nya Pokémon
 • Upptäck ett mörkare Alola
 • Finns även: Pokémon Ultra Moon

Läs mer

CTR SushiStrikerTWOS PS DUMMY UKV

Sushi Striker: The Way of Sushido PEGI 7

Matcha färgade tallrikar och samma typ av sushi för att skicka över stora högar av tallrikar till din motståndare i detta snabba rullbands-sushi-spel. Ju fler tallrikar du matchar, desto högre blir din tallrikshög som du kan skicka över och dina attacker blir kraftigare.

Försvara ditt hemland från invaderande fiender i detta pusselactionspel så att fler människor kan njuta av utsökt sushi i fred.

 • Utmana dig själv eller en vän
 • Matkrig utan kladd

Läs mer

000 Super Mario Maker

Super Mario Maker for Nintendo 3DS PEGI 3

Skapa egna banor eller spela färdiga banor som andra redan skapat. Precis som på Super Mario Maker till Wii U så kan du här skapa dina alldeles egna Super Mario-banor. Här har du tillgång till alla verktyg som finns på Wii U-versionen, förutom Mystery Mushroom.

Vill du spela redan färdiga banor finns det 100 banor som skapats av Nintendo. Du kan också dela med dig av ofärdiga banor lokalt med andra spelare som har en Nintendo 3DS och spelet. Då kan ni tillsammans bygga färdigt de banorna. Du kan också dela med dig av banor via StreetPass-funktionen.

 • Skapa helt egna Mario-banor
 • Dela med dig av din kreativitet

Läs mer

Luigi's Mansion 2

Luigi's Mansion 2 PEGI 7

Charmigt och precis lagom kusligt för de yngre! Luigi har här fullt upp att jaga bort ett gäng envisa spöken som bosatt sig i olika herrgårdar. Spökena gillar förstås inte den idén och försöker istället skrämma iväg vår grönklädde vän som oturligt nog är livrädd för just spöken.

Ett spel med mycket speltid och som också har ett väldigt roligt spelläge för flera spelare.

 • Lös kluriga pussel
 • Upplev en spännande berättelse

Läs mer

mk7 packshot

Mario Kart 7 PEGI 3

En riktigt klassiker för alla som älskar att köra gokarts. Här går det också att sätta ihop sin egen gokart och att sväva genom luften med en hängglidare som fälls ut från fordonet, samt ta sig under vatten med hjälp av en propeller.

Hela 16 nya banor finns tillgängliga, plus ett gäng gamla favoriter från tidigare spel som exempelvis Luigi's Mansion-banan från Mario Kart DS och Maple Treeway från Mario Kart Wii.

 • Utmana vänner och familj
 • Kom igång och spela snabbt och enkelt

Läs mer

PS CTR WarioWareGold UKV

WarioWare Gold PEGI 3

Wario har lyckats spendera sina sista slantar! Så nu behöver han nya pengar att sätta i rullning och förstås så snart som möjligt. Ett trick som Wario vill försöka sig på är att sätta ihop en gigantisk spelturnering med mängder av minispel där han snabbt kan få in nya slantar. Han funderar på att ta bra betalt för inträdet, typ 10 000 mynt, och erbjuda en rejäl vinst till turneringsvinnaren, typ 10 miljoner mynt!

Vågar du ställa upp och tävla om prissumman eller kommer den ytterst lurige Wario själv ta hem alla slantar inklusive tävlingspriset?

 • Fler än 300 högintensiva mikrospel
 • Utmana dig själv eller en kompis

Läs mer

SuperMario3DLand

Super Mario 3D Land PEGI 3

Ett spel som blandar den klassiska stilen från tidigare 2D-Mario-spel med fantasiska 3D-miljöer. Lätt för vem som helst att sätta sig in i. Älskar du Mario så kommer du älska det här.  

 • Kom igång och spela snabbt
 • Fantastiska plattformsbanor i 3D

Läs mer