fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter
  • Joker från Persona 5 blir spelbar karaktär i Super Smash Bros. Ultimate den 18 april

Joker från Persona 5 blir spelbar karaktär i Super Smash Bros. Ultimate den 18 april

Nya spelbara karaktärer, banor och musik anländer som betald DLC; och en fri uppdatering till version 3.0 introducerar en ny funktion för att bygga egna banor.

I natt avslöjade Nintendo att Joker från Persona 5, "the Mementos stage" och flera låtar från Persona-serien anländer till Super Smash Bros. Ultimate den 18 april för spelare som har Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass eller köper Challenger Pack 1: Joker*. Förutom att visa upp Joker i action, visades även några höjdpunkter från den kostnadsfria version 3.0-uppdateringen för Super Smash Bros. Ultimate upp. Uppdateringen blir också tillgänglig den 18 april och innehåller en ny funktion för att bygga egna banor, nya sätt att redigera film samt tjänsten Smash World till Nintendo Switch Online smartphone appen**. Du kan se videon i sin helhet här!

Efter att du laddat ner den kostnadsfria uppdateringen den 18 april, blir bland annat följande funktioner tillgängliga i Super Smash Bros. Ultimate:

  • Bygg banor: Spelare med storslagna planer på banor med en personlig touch kan låta kreativiteten flöda i det nya Stage Builder-läget. Genom att använda de medföljande verktygen kan spelare lägga till plattformar, fällor och andra unika egenskaper i sina skräddarsydda banor. I handhållet läge går det dessutom att använda pekskärmen för att rita och skapa, samt dekorera både för- och bakgrund för en ännu personligare känsla. Egendesignade banor är tillgängliga att spela från en ny flik på "Stage Select"-skärmen och de kan dessutom delas online via den nya tjänsten Smash World som blir tillgänglig i appen Nintendo Switch Online.**
  • Redigera video: Super Smash Bros. Ultimate video som sparats på en Nintendo Switch konsol kan nu klippas samman till en rolig tidslinje-presentation. Undertexter och ljudeffekter kan läggas till för att göra videon mer personlig. Det går även att dela sina videos med resten av världen via den nya tjänsten Smash World som blir tillgänglig i appen Nintendo Switch Online.**
  • Smash World: Spelare kan visa delade videor och ladda ner banor som skapats i Stage Builder till Super Smash Bros. Ultimate i Smash World, en ny tjänst till Nintendo Switch Online-appen. I Smash World kan spelare visa rekommenderade videor och till och med ladda ner banor som andra spelare skapat, vilket ger spelare ytterligare ett sätt att dela med sig av sina Super Smash Bros. Ultimate-minnen med vänner.**

Challenger Pack 1: Joker innehåller Joker, Mementos-banan och musik från Persona-serien samt kan köpas i Nintendo eShop. Allt innehåll i Version 3.0-uppdateringen av Super Smash Bros. Ultimate blir tillgängligt utan extra kostnad.

*Fullständig version av spelet (säljs separat) krävs för att kunna använda DLC.

**Prenumeration på Nintendo Switch Online krävs för vissa funktioner. Nintendo Switch Online-prenumeration (säljs separat) och ett Nintendo Account krävs för att kunna spela online. Internetanslutning krävs för tillgång till online-funktioner.