Skip to main content

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition tillgänglig från fredagen den 26 augusti

torsdag, 7 juli 2022
Släng även bläck med stil med Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition och Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition), som båda finns tillgängliga från fredagen den 9 september

Fredagen den 26 augusti släpps Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition. Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition-konsolen har designinspiration från det kommande Splatoon 3 (säljs separat), prydd med stänkande, bläckfisksmakande bilder direkt från Splatsville. Den innehåller en uppsättning av en blå och en gul gradient Joy-Con-kontroller med vita undersidor och en vit Nintendo Switch-docka med graffiti-tema.

Splatoon 3 lanseras för Nintendo Switch fredagen den 9 september. Samma dags släpps även Nintendo Switch Pro Controller Splatoon 3 Edition, med slående färger och bilder som passar både Inklings och Octolings, och Nintendo Switch Carrying Case (Splatoon 3 Edition) + Screen protector. Oavsett om du deltar i ett online* Turf War hemifrån, eller spelar Story Mode när du är på språng, kommer dessa föremål att hjälpa till att se till att du slänger bläck med stil.

Spelare kan möta sina motståndare i kaotiska 4-v-4 Turf War** över en blandning av nya och återvändande stadier där lag möts för att täcka det mesta marken med sitt bläck för att vinna och upptäcka funktioner, vapen och den trendigaste utrustningen den här sidan av solen. Splatoon 3 har också en enspelarkampanj och nästa iteration av co-op-läget Salmon Run. Gå med Agent 3 i berättelseläget för en spelare för en kamp mot de oregerliga Octarians och upptäck hemligheterna bakom en mystisk plats som heter Alterna and the Fuzzy Ooze. När du dyker in i Salmon Run kan spelare skriva in sig med lagkamrater** för att avvärja vågor av farliga Salmonid-bossar, av vilka några är kolossala i storlek.

Nintendo Switch – OLED Model Splatoon 3 Edition-konsolen har en livlig 7-tums OLED-skärm, ett brett justerbart stativ, en docka med en trådbunden LAN-port (LAN-kabel säljs separat), 64 GB intern lagring*** och förbättrat ljud i handhållet och bordsläge. Spelare kan spela på TV:n och dela de löstagbara Joy-Con-kontrollerna för direkt nöje för flera spelare. Och precis som både Nintendo Switch och Nintendo Switch Lite, med Nintendo Switch – OLED-modell, kan systemet tas med på språng för att njuta av dess mångsidighet när du spelar var som helst.

*En stabil anslutning till Internet krävs under spel. För att använda onlinetjänster så behöver du skapa ett Nintendo Account och acceptera relaterade villkor. Nintendo Account Privacy Policy gäller. Vissa onlinetjänster kanske inte är tillgängliga i alla länder. Online play kräver en aktiv prenumeration på Nintendo Switch Online.

**Multiplayer kräver en kompatibel handkontroll per spelare. Ytterligare handkontroller (säljs separat) kan krävas.

***En del av det interna minnet är reserverat för användning av systemet. Spelare kan enkelt utöka lagringsutrymmet med hjälp av microSDXC-kort upp till 2 TB (säljs separat).

  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_07.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_09.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_10.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_03.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_02.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_11.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_01.jpg
  • images/_news/2022/0706-splatoon3/NSwitch_OLED-Model_Splatoon3_Edition_img_04.jpg

Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige