nintendo logo

Nyhetsbrev på svenska

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad med spännande nyheter från Nintendo. Här kan du dessutom läsa alla våra nyhetsbrev på plats utan att behöva passera en inkorg. Mycket nöje!

Nintendo-året 2017Skickat den 13 december 2017Jul och nyår står för dörren och vi sammanfattar det gångna året. Och vilket år det varit!
Kan du hitta Elysium - det ultimata paradiset?Skickat den 24 november 2017Vad väljer du? Äventyr i Alrest eller Party med Mario? Eller varför inte både och?
Idag släpps Super Mario Odyssey till Nintendo SwitchSkickat den 27 oktober 2017Oavsett om du föredrar Nintendo Switch eller konsolerna i Nintendo 3DS-familjen kan du glädjas åt att det finns mängder av fantastiska spel som lyser upp i höstmörkret.
Ta med Mario och Cappy på en resa jorden runt!Skickat den 28 september 2017Hösten hör spelen till och med Super Mario Odyssey, Fire Emblem Warriors och tre nya Nintendo Selects-titlar är det bäddat för succé!
Spelsommaren är fortsatt glödhetSkickat den 25 augusti 2017Sommaren är fortsatt glödhet på spelfronten oavsett om du vill ge dig av på äventyr, jaga rymdvarelser eller sparka fotboll tillsammans med dina vänner.
Njut av sommaren tillsammans med NintendoSkickat den 07 juli 2017Sommaren är bärbar och oavsett om du föredrar Nintendo Switch eller konsolerna i Nintendo 3DS-familjen finns det mängder med spel att utforska. Splatoon 2, Hey! Pikmin och Miitopia för att nämna några!