Skip to main content

Förgyll resan med Nintendo Switch

måndag, 3 juni 2024
{LOCALIZE EN="Travel is a Breeze with Nintendo Switch" SE="Förgyll resan med Nintendo Switch" NO="Gjør feriereisen til en lek med Nintendo Switch" DK="At rejse er en leg med Nintendo Switch" FI="Matkustaminen on vaivatonta Nintendo Switchin kanssa"}

Att resa är ett äventyr, och med Nintendo Switch blir det ännu roligare.

Möt Nintendo Switch-familjen

Konsolerna i Nintendo Switch-familjen är designade med flexibilitet i åtanke, vilket gör dem perfekta för spel på språng. Här är en snabb översikt över de tre olika konsolerna:

Tre spellägen för ultimat flexibilitet

Nintendo Switch anpassar sig till din livsstil med tre mångsidiga spellägen:

TV-Läge: Anslut din Nintendo Switch till dockningsstationen för att njuta av spel på storbildsskärmen. Detta läge är perfekt för att koppla av på hotellrummet efter en dag med sightseeing eller dela en spelsession med vänner och familj.

Handhållet Läge: Fäst Joy-Con-kontrollerna på sidorna av konsolen och spela i handhållet läge. Detta läge är idealiskt för resor, eftersom det låter dig ta med dig spelupplevelsen överallt, från långa flygresor till tågresor.

Bordsläge: Använd det inbyggda stativet för att ställa upp Nintendo Switch på en plan yta, och lossa sedan Joy-Con-kontrollerna för att spela ensam eller med vänner. Detta läge är perfekt för snabba spelsessioner på kaféer, flygplatser eller andra rastplatser under din resa.

  Smarta resetips för Nintendo Switch-ägare

  När du är på språng, här är några tips för att säkerställa en smidig spelupplevelse:

  Använd Flygplansläge: När du är på ett flygplan, aktivera flygplansläget för att inaktivera trådlös kommunikation och följa flygbolagets regler. Du kan fortfarande njuta av enspelarlägen utan avbrott.

  En laddare till flera enheter: Alla Nintendo Switch-konsoler använder en USB-C-port för laddning , och laddaren som medföljer konsolen passar även för att ladda Nintendo Switch Pro Controller (säljs separat).

  Väska: Investera i en robust Nintendo Switch-väska för att skydda din konsol och dess tillbehör. En bra väska har fack för konsol, Joy-Con-kontroller, laddningskablar och spelkassetter, vilket håller allt organiserat och säkert.

  Res med stil, välj en väska som passar dig!

  Spel som passar riktigt bra på semestern

  Här är sex spel som är perfekta för din nästa semester, oavsett om du spelar ensam eller med vänner:

  Med sina mångsidiga spellägen och en mängd engagerande spel är Nintendo Switch den perfekta resekamraten. Oavsett om du är på en lång flygresa, en tågtur, eller bara kopplar av på ditt hotell, ser Switch till att resan är en bris och dina speläventyr aldrig behöver ta slut.


  Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


  © Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige