Skip to main content

Upptäck tre stormakters öden i Fire Emblem Warriors: Three Hopes for Nintendo Switch – lanseras den här veckan

måndag, 20 juni 2022
Fire Emblem Warriors: Three Hopes, det senaste spelet i Warriors-serien, lanseras denna vecka för Nintendo Switch, med en annan historia som utspelar sig i samma välbekanta universum som Fire Emblem: Three Houses.

I den här nya berättelsen korsar de framtida härskarna i de tre nationerna som styr Fódlan Shez – en legosoldat på uppdrag och huvudpersonen i Fire Emblem Warriors: Three Hopes. Shez är på jakt efter svar efter att ha lidit ett brutalt nederlag i händerna på den mystiska Ashen Demon. Spelare kommer att guida dem genom denna berättelse och dess divergerande vägar.

De kan sätta sina taktiska förmågor på prov genom att ge order till allierade i realtid, samtidigt som de hackar och skär genom horder av fiender. Några strategiska element från Fire Emblem: Three Houses gör också comeback.

Edelgard, Dimitri och Claude, ledare för Officersakademins tre mäktiga hus, är också tillbaka, tillsammans med deras medlemmar fyllda av personlighet. Innan du ger dig ut i striden är det möjligt att utforska lägret och interagera med allierade under träning, välsmakande måltider och samtal. Genom att stärka sina band kommer allierade att dela personliga berättelser och låsa upp nya förmågor som kan vända striden.

Spelare kan redan börja sitt äventyr med en demo för Fire Emblem Warriors: Three Hopes, nu tillgänglig i Nintendo eShop. De kommer att kunna föra över sina framsteg när hela spelet lanseras den 24 juni.


Följ oss på sociala medier för fler Nintendo-nyheter


Nintendo Co., Ltd., Kyoto, Japan, är ett världsledande företag inom interaktiv underhållning, och ligger bakom ett antal ikoniska varumärken såsom Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ och Splatoon™.


© Bergsala | Officiell webbplats för Nintendo i Sverige