fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Nyheter

Ny trailer för Mario Strikers: Battle League Football visar tricks, tacklingar och målfest!

Mario Strikers: Battle League Football kommer till Nintendo Switch den 10 juni och då kan du lira sporten Strike där kaos är en del av spelet och där spelarna gör allt som krävs för att vinna.  Det är som fotboll fast fotboll utan någon domare och utan regler. Spana in den nya trailern, där du får lära dig mer om spelet, inklusive alla olika sätt som spelare kan använda sig av för att hantera sina motståndare på vägen till seger.

Läs mer

Xenoblade Chronicles 3 släpps den 29 juli i år!

Xenoblade Chronicles 3 till Nintendo Switch släpps tidigare än väntat! Spelet var ursprungligen tänkt att lanseras i september 2022, men kommer istället att släppas redan den 29 juli 2022.

Läs mer

Dags att starta motorn för nu är första vågen från Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass här!

Ta en nostalgisk tur genom Mario Karts historia med Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass och sikta på förstaplatse i totalt 48 remastrade banor. I denna DLC kommer åtta banor att släppas åt gången i sammanlagt sex vågor. Den sista vågen släpps i slutet av 2023. Alla kan spelas lokalt eller online och den första vågen lanseras idag.

Läs mer

Ny Indie World-sändning den 11 maj!

Spana in en ny Indie World-sändning den 11 maj kl 16:00. Räkna med ungefär 20 minuters information om kommande indiespel till Nintendo Switch

Läs mer

Ny trailer för Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Ta dig an kampen och följ den spännande handlingen i Fire Emblem Warriors: Three Hopes, som är en helt ny berättelse i Fire Emblems välkända värld.

Läs mer

Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event visade ny trailer och avslöjade releasedatum!

Idag, under Monster Hunter Digital Event, presenterade spelseriens producent Ryozo Tsujimoto en ny trailer för Monster Hunter Rise: Sunbreak, en massiv expansion för det populära och prisbelönta Monster Hunter Rise.

Läs mer

Splatoon 3 släpps den 9 september i år!

Splatoon 3 får sin release på Nintendo Switch fredagen den 9 september i år. Delta i strider indränkta i renaste bläck tillsammans med andra Inklings och Octolings och upptäck nya vapen, funktioner och säsongens trendigaste utrustning. Splatsville och soldränkta Splatlands väntar på dig

Läs mer

Mario Kart 8 Deluxe - Seasonal Circuit Nordics

Starta motorerna och delta i spännande onlineturneringar i Mario Kart 8 Deluxe där du kan vinna fina priser.

Läs mer

Nu kan du ladda ned en kostnadsfri demo för Kirby and the Forgotten Land!

Om du vill testa Kirbys olika kopieringsförmågor och nya Mouthful Mode finns en demo att ladda ned från Nintendo eShop.

Läs mer