fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • DC Super Hero Girls: Teen Power

DC Super Hero Girls: Teen Power

 • Hjälp DC Super Hero Girls att rädda Metropolis!

  Skydda Metropolis från några av DC: s mest ökända superskurkar i sällskap med Wonder Woman, Supergirl och Batgirl från DC Super Hero Girls-serien! När du inte är i strid är ditt uppdrag att balansera livet som superhjälte med livet som tonåring.

  Hjältinnorna kan bekämpa skurkarna, var och en med sina egna unika egenskaper: Wonder Woman kämpar med sin Lasso of Truth and Flying Shield, Supergirl har Heat Vision och Super-Breath att göra bra med och Batgirl kan uppfinna brottsbekämpande föremål som Batarang och Bat -Krok.

  Men när våra hjältinnor inte är ute och bekämpar superskurkar, lever de tonårsliv! De träffas på de bästa hangout-platserna från serien, som Metropolis High School och Sweet Justice, som naturligtvis också är bra ställen att ta några foton som kan delas på Superstapost. Men var försiktig så att din hemliga identitet inte avslöjas och du kan också riskera att stöta på några av stadens värsta superskurkar, Harley Quinn, Catwoman och Star Sapphire.

  • Kämpa för rättvisan som Wonder Woman, Supergirl och Batgirl från DC Super Hero Girls-serien.
  • Rädda Metropolis genom att använda superhjältinnornas unika egenskaper för att bekämpa de onda skurkarna Harley Quinn, Catwoman och Star Sapphire.
  • Utforska staden både som hjältinna och som tonåring, besök de ikoniska hangout-platserna från serien som Metropolis High School och Sweet Justice - men avslöja inte din hemliga identitet.

DC Super Hero Girls: Teen Power

Lanseringsdatum: 04 juni 2021
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Äventyr
Spelare: 1 (lokalt)
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala