fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

DOOM

 • Nu kommer DOOM tillbaks som en brutalt rolig och utmanande modern shooter. Utvecklat av id software, studion som skapade ”Deathmatch-multiplayer” och som var med och formade förstapersons-skjutar-genren på 90-talet.

  Demoner, vapen och snabba rörelser utgör grunden för dessa intensiva förstapersons-strider – oavsett om du utplånar horder av demoner genom helvetets djup i single-player-kampanjen eller om du tävlar mot dina vänner i de olika multiplayer-lägena.

  Story

  Du har kommit hit av en anledning. Den massiva forskningsanläggningen på Mars som tillhör ”The Union Aerospace Corporation” har blivit övertagen av våldsamma och kraftfulla demoner och endast en person står emellan deras värld och vår. Som ensam ”DOOM Marine” har du blivit utvald att utföra ett uppdrag – döda dem alla!

  Kampanjläget

  I det här spelet går det inte att stanna upp och ta skydd för att automatiskt återfå hälsan. Kombinera din arsenal av futuristiska och ikoniska vapen, uppgraderingar, rörelsemönster och ett avancerat närstridssystem för att slå ner, hugga, stampa, krossa eller spränga demoner på kreativa och våldsamma sätt.  

  id Multiplayer

  Dominera dina motståndare i DOOM:s klassiska och tempofyllda arena-strider. I både de klassiska och de nya spellägena behöver du förinta dina fiender genom att använda din personliga kombination av skicklighet, kraftfulla vapen, vertikala rörelser och unika uppgraderingar som låter dig spela som en demon.  


DOOM

Lanseringsdatum: 10 november 2017
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Förstapersonsskjutare
Spelare: 1 (lokalt) | 4-12 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Spellägen:

TV-läge

1

Bordsläge

1

Handhållsläge

1

Åldersmärkning:
Utgivare: Bethesda
Distributör: Bergsala
Funktioner: TV-läge, Bordsläge, Handhållsläge