nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Dragon Quest Builders

Dragon Quest Builders

 • Detta fantasy-äventyr kombinerar det roliga i att bygga med action-RPG.

  Bygg för skojs skull, bygg för äventyr. Bygg för att rädda världen. Utforska en blockig värld, samla, tillverka material och bygg för att besegra den onda Dragonlord i Dragon Quest Builders till Nintendo Switch.

  Förmågan att bygga har försvunnit

  För många generationer sedan kastades riket Alefgard ner i mörker då den ödesbestämda hjälten som skulle dräpa den fruktansvärda och förrädiska Dragonlord, härskaren över alla monster, istället föll i dess fälla. Mänskligheten skingrades och togs ifrån förmågan att bygga genom ”King of Darkness” onda krafter. Till och med själva idén om kreativitet förpassades till att bara bli en legend. Människorna i Alefgard vandrar runt i ruinerna efter sin forna hem.

  Gudinnan har talat 

  Du har blivit utvald av gudinnan Rubiss. Stig upp som en legendarisk byggare i en saga av episka proportioner. Utforska en stor öppen värld för att samla material, tillverka föremål och bygg allt du kan tänka dig.
  Bemästra konsten i att bygga, forma dina egna städer precis så som du vill ha dem, försvara dem från monster och rädda bybor i nöd. Lyckas du kommer du att kunna bygga upp Alefgard, samma värld som Dragon Quest-serien startade i. Bara när fantasins underverk har återvänt till människorna kommer det vara möjligt att störta den onda Dragonlord en gång för alla.Med Nintendo Switch kan du ta Dragon Quest Buliders med dig vart du vill.

  Ett separat fribyggnadsläge låter dig bygga vad du vill med obegränsade resurser. Det intuitiva kontrollschemat gör att du kan bygga torn och slott och det du drömmer om på nolltid. Vad kommer du att skapa? Återuppbygg livet i det splittrade Alefgard i Dragon Quest Builders till Nintendo Switch.

  Bygg vad du vill

  • Samla material, tillverka föremål och bygg vad du än kan tänka dig närsomhelst, varsomhelst!
  • Spela igenom en berättelse av episka proportioner i en sandlådevärld full av minnesvärda karaktärer och farliga monster.
  • Använda skapandets kraft i striden mot den regerande Dragonlord och återta friden till det splittrade riket.
  • Great Sabrecub är exklusiv för Nintendo Switch och den kommer öka din snabbhet och ge dig speciella föremål när du besegrar fiender.

 • Screenshots


Dragon Quest Builders

Lanseringsdatum: 09 februari 2018
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Äventyr
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Square Enix
Funktioner: Demo