fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Fire Emblem Engage

Fire Emblem Engage

 • Kommer Fell Dragon att resa sig igen? Kalla på Emblemen och rädda kontinenten Elyos i Fire Emblem Engage till Nintendo Switch.

  Detta nya spel i Fire Emblem-serien utspelar sig i Elyos, en kontinent som består av fyra riken som omringar dess heliga center. För tusen år sedan utbröt ett våldsamt krig mellan Elyos invånare och Fell Dragon.

  Under detta krig kunde Elyos invånare kalla på Emblemen, som är hjältar från andra världar, för att hjälpa dem. Med Emblemen vid sin sida kunde rikena till slut besegra och fängsla Fell Dragon. Nu finns dock tecken på att Fell Dragon kan återvända…

  Ta dig an rollen som Alear, en Divine Dragon, som vaknar upp ett tusen år efter kriget utan något minne om sitt förflutna. Strid tillsammans med dina allierade i taktiska RPG-strider för att stoppa Fell Dragon från att bryta sig ut ur sitt fängelse.

  Få hjälp på slagfältet genom att kalla på Emblemen, som Marth, Celica och andra hjältar från tidigare Fire Emblem-spel. Använd speciell Emblem-ringar för att göra detta och låna krafter från Emblemen. Förutom en välkommen boost kan ringarna också ge dig tillgång till mäktiga förmågor. Anpassa och engagera” dig och Emblemen för att kombinera deras styrkor och låsa upp unika attacker.

  Ett storslaget äventyr kan börja! Möt många olika allierade och fiender i de olika rikena. Upptäck Emblemen som finns i ringarna och skapa ett nära och djupt band till dem samtidigt som du skyddar världen.


Fire Emblem Engage

Lanseringsdatum: 20 januari 2023
System: Nintendo Switch