fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

 • Spel
 • Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

 • Lös mysterier och pussel och ta reda på vad som hänt med professor Layton

  Att lösa svåra mysterier verkar ligga väl förankrat i Layton-släkten! I äventyret Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy är det professor Laytons dotter Katrielle som står i centrum och löser mysterierna i faderns frånvaro.

  Detta spelet innehåller fler pussel än något tidigare Layton-spel och dessutom går det att ladda ned bonuspussel dagligen under ett helt år med start på releasedagen. Med andra ord finns det gott om utmaningar om du tar dig an Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy.

  Handlingen i spelet börjar med att Katrielle är i full gång med att starta sin egen detektivbyrå på Chancer Lane och på så sätt få den uppmärksamhet som krävs för att hon ska kunna få fler ledtrådar i jakten på sin försvunna pappa. Till sin hjälp har hon sin cykel som tar henne till platserna där hon löser fall efter fall och snart leder henne till upptäckten av något som går under namnet ”The Millionaires’ Conspiracy”. Helt ensam är Katrielle dock inte. Hon har lite hjälp av en ung student, Ernest Greeves, som blir hennes assistent. Snart får de också hjälp av en Sherl, talande hund som även råkar vara Katrielles första uppdragsgivare.

  Tack vare pekskärmen på Nintendo 3DS- och Nintendo 2DS-konsolerna är det lätt att spela Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy. Ett spel både för nybörjare och Layton-veteraner. För de som gillar inredning utöver pusselmysterier kan vi också avslöja att det går att inreda Katrielles detektivbyrå.


Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy

Lanseringsdatum: 06 oktober 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Pussel
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: LEVEL-5
Distributör: Bergsala
Funktioner: SpotPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.