fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

  • Spel
  • Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

  • MARVEL ULTIMATE ALLIANCE-serien är tillbaka för första gången på tio år, med ett helt nytt actionrollspel – exklusivt till Nintendo Switch!

    Sätt samman ett ultimat gäng med Marvel-superhjältar från ett stort urval av karaktärer från bland annat "The Avengers", "Guardians of the Galaxy" och "X-Men". Samarbeta med vänner och hindra den galna tyrannen Thanos och hans hänsynslösa gäng, The Black Order, från att ödelägga galaxen.

    I den här nya storyn samlas hjältar och skurkar och reser kors och tvärs över Marvel-universumet i ett försök att hitta "Infinity Stones" innan Thanos och The Black Order kan använda dem för att sprida kosmiskt kaos. Var du än sätter din fot under den farliga resan kommer du att stöta på kända karaktärer och ikoniska platser. För första gången i serien kan du komma ännu närmare handlingen genom att flytta kameravinkeln till ett "över-axeln-perspektiv". Spela själv eller koppla samman upp till fyra konsoler. Spela online, offline via wlan eller ge en Joy-Con till en vän och spela tillsammans på samma konsol. Med ett extra par Joy-Con (säljs separat) kan fyra spelare spela tillsammans på en konsol.


Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Lanseringsdatum: 19 juli 2019
System: Nintendo Switch
Genre: Action, Rollspel
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Spellägen:

TV-läge

Bordsläge

Handhållsläge

Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo/Marvel
© 2019 MARVEL