fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Bravely Second: End Layer

 • Förbered dig själv för ett nytt spännande äventyr i uppföljaren till Bravely Default. En hel del tid har passerat sen det första äventyret och nya hot har tillkommit. Agnès Oblige har blivit kidnappad och eftersom du är hennes riddare och äventyrets hjälte är det ditt uppdrag att rädda henne.

  Handlingen i Bravely Second börjar när den synnerligen elake Kaiser Oblivion kidnappar Agnès Oblige. Hennes livvakt Yew Geneolgia lovar dyrt och heligt att rädda henne från Kaiser Oblivions flygande fort. Uppdraget verkar omöjligt, men när en ny allierad vid namn Magnolia Arch dyker upp ser läget mer hoppfullt ut. Du kommer också återse bekanta ansikten som Edea Lee och Tiz Arrior.

  Det innovativa stridssystemet från Bravely Default återkommer i detta spelet, men nu med ännu mer djup. En nyhet är att du kan låta dina modigaste krigare försöka vinna flera strider i rad. Fördelen med detta är att du kan få fina belöningar och att dina krigare kan levla snabbare. Nackdelen är att strider direkt efter varandra gradvis blir svårare och om du tar för stora risker kan du förlora belöningar du fått i striden innan. Viktigt att väga nackdelar och fördelar om du ska nå framgång.

  För att kunna klara av flera strider i rad och möta riktigt svåra fiender bör du använda de 30 klasser som finns i spelet på bästa möjliga sätt. En ny klass i detta spelet är Patissier som hjälper dig besegra fienden med hjälp av delikata desserter. En annan klass är Catmancer som med sin förståelse för kattdjur kan hjälpa ditt team och hitta användbara föremål.

  • Tajma dina handlingar noggrant och taktiskt. Använd Brave- och Default-systemet för att vända striderna till din fördel!
  • Ett rollspel med turbaserade strider med innovative inslag.
  • Spännande och komplexa karaktärer som är lätta att tycka om.
  • Nya jobb och färdigheter!
  • Bravely Default: Bravely Second End Layer släpps också i en speciell samlarutgåva, Deluxe Collector's Edition, som förutom spelet innehåller en Original Soundtrack CD, Agnès Mini Figurine* och en Deluxe Artbook på 250 sidor.

  *Obs, denna figurin är inte en amiibo.

Bravely Second: End Layer

Lanseringsdatum: 26 februari 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Square-Enix
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Demo, StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.