fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Chibi-Robo!: Zip Lash

 • Nintendos lilla robot är tillbaka och redo för nya arbetsuppgifter i Chibi-Robo!: Zip Lash.

  Vår favoritrobot är tillbaka i ett sidoskrollande actionspel! Den här gången måste Chibi-Robo svinga sin kabel för att piska sina fiender, nå svåråtkomliga områden och lösa gåtor samt samla på sig uppgraderingar för att förlänga sin kabel för att skaffa samlarobjekt och nå dolda områden. Chibi-Robo!: Zip Lash lanseras exklusivt till Nintendo 3DS-familjen den 6 november.

  Chibi-Robo! Zip Lash tar Chibi-Robo-spelserien i en ny riktning. Detta spelet är ett klassiskt sidscrollande plattformsspel med fokus på att utforska och upptäcka. Du kommer stöta på många olika sorts miljöer och upptäcka många möjligheter med Chibi-Robos sladd och stickpropp.

  Om du aktiverar Super Chibi-Robo kommer du också kunna använda något som heter Toy Capsule Machine. Den maskinen hittar du i Chibi-huset och det är en rolig maskin där du kan låsa upp bonusbanor och samlarfigurer i spelet. Testa också att använda andra slags amiibo i Chibi-Robo! Zip Lash för de kan låsa upp mynt som du kan använda i spelet.

  Ytterligare en trevlig detalj med Chibi-Robo amiibo är att du kan levla upp den. Om du levlar upp den kommer antalet gånger du kan använda Super Chibi-Robo-effekten per dag att öka. Det ökar också möjligheten att låsa upp sällsynta föremål i Toy Capsule Machine.

  • Ett paket som innehåller Chibi Robo!: Zip Lash och en exklusiv amiibo-figur av Chibi-Robo lanseras samtidigt med spelet.
 • Chibi-Robo!
  Chibi-Robo är Nintendos pyttelilla hjälprobot. Han kan hjälpa dig med både hus- och gårdsarbete och gör allt han kan...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Chibi-Robo!: Zip Lash

Lanseringsdatum: 06 november 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Plattform
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, amiibo, Demo

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.