fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Code Name: S.T.E.A.M.

 • Rädda världen med ångdrivna soldater i Code Name: S.T.E.A.M.

  Spela som S.T.E.A.M., en specialstyrka med ångdrivna elitsoldater, som måste rädda världen från skoningslösa rymdvarelser. Code Name S.T.E.A.M. är en lagom blandning av action och strategi där du väljer ut vilka soldater du vill ha med dig samt utrustar dem. Därefter måste du tänka taktiskt och ha en bra strategi innan du kastar dig ut på stridsfälten.

  • Upplev ett nytt slags "steampunk"-inspirerat och turbaserat strategispel från Intelligent Systems, samma bolag som ligger bakom klassiker som Advance Wars och Fire Emblem.
  • Utmanövrera fienden i snygga 3D-miljöer. För att besegra rymdvarelserna måste du kunna ta skydd, sätta upp bakhåll, utsätta dem för korseld med mycket mera.
  • Spelets karaktärer är en intressant och kanske lite oväntad skara. De är förstås i 3D och tecknats på ett sätt som tagit inspiration från serietidningarnas värld.
  • Använd och behärska ångans kraft, för den spelar en vital roll. Utan den kan du varken förflytta dina trupper eller använda vapen. Att hushålla med ångan är en nyckel till framgång!
  • Strid på banor som är helt kontrollerade av rymdvarelser med ett team på fyra personer. Dina karaktärer har unika förmågor och vapen, så välj dem med omsorg.
 • No. 12 Marth
  Hjältekungen från några av Fire Emblem-spelen till NES och SNES, samt en återkommande svärdsmästare i Smash...
  No. 24 Ike
  Ike är Greil Mercenaries ledare i Fire Emblem-spelen Path of Radiance och Radiant Dawn och hjälten som fick ett slut på...
  No. 30 Robin
  Robin är spelarens avatar i Fire Emblem: Awakening. Robin är en duktig strateg och slåss lika bra med svärd som med...
  No. 31 Lucina
  Lucina debuterade i Fire Emblem: Awakening och är prins Chroms framtida dotter som rest tillbaka i tiden för att rädda...

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Code Name: S.T.E.A.M.

Lanseringsdatum: 15 maj 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Shooter, Strategi
Spelare: 1-2 (lokalt) | 2 (online)
Flerspelarlägen: Växlande
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: INTELLIGENT SYSTEMS
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, amiibo, Demo, StreetPass, SpotPass, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.