fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Donkey Kong Country Returns 3D

 • Nu med åtta helt nya banor och en ny svårighetsgrad!

  Vad vore ett Donkey Kong Country-spel utan stulna bananer? Till skillnad från de tre första delarna är det inte reptiler som lagt beslag på dem, utan Tiki Tak-stammen. Hoppa på fiender, grabba tag i bananklasar och rid på både raketer och noshörningar i jakten på de gula skönheterna!

  2D... men ändå i 3D

  Upplägget är klassisk action - som de prima primaterna Donkey Kong eller Diddy Kong tar du dig fram längs tvådimensionella banor som visas med riktig 3D-grafik. Nivåerna rör sig inte bara från vänster till höger, utan även inåt i bild! Det finns oftast flera lager och bakgrunder och förgrunder, något som förstås passar perfekt för den nya konsolens 3D-effekt.

  Som Wii-spelet fast bättre

  Donkey Kong Country Returns lanserades från början till Wii, men den här Nintendo 3DS-versionen har både fått nya banor och en ny svårighetsgrad. Det finns åtta helt nya banor att spela igenom, och den nya svårighetsgraden är anpassad för nybörjare. Här får du börja med tre hjärtan istället för två, det finns ballonger som räddar dig om du skulle råka falla ned i en avgrund och krockskydd som blundar för slarv i gruvvagnen.

  Självklart finns den gamla (och svårare) svårighetsgraden från Wii-spelet kvar, så ingen går miste om något - spelet har helt enkelt bara anpassats för nya spelare.

  Ensam eller tillsammans med en vän

  Har du en vän som också har en Nintendo 3DS och det här spelet kan ni lira med varandra genom hela djungeläventyret! Det gäller att ni samarbetar bara, för allting blir faktiskt inte automatiskt lättare bara för att man är två...


Donkey Kong Country Returns 3D

Lanseringsdatum: 24 maj 2013
Lanseringsdatum - Nintendo Selects: 29 juni 2018
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Plattform
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.