fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past

 • Res tillbaka i tiden för att rädda nuet genom att återställa glömda land och besegra en okänd ondska i detta klassiska DRAGON QUEST-äventyr.

  DRAGON QUEST VII är helt och hållet omarbetat för att passa perfekt till Nintendo 3DS. Det nya formspråket kommer att framhäva berättelsen på ett nytt och fräscht sätt. Utforska en vacker värld som formas av dina resor fram och tillbaka i tiden. Träffa ikoniska karaktärer och monster som skapats av den kritikerrosade mangakonstnären Akira Toriyama.

  För att rädda framtiden beger sig vännerna Auster, Prins Kiefer och Maribel iväg på en resa genom tiden för att rädda sedan länge glömda civilisationer. Genom att samla fragment av stenplattor för att sedan sätta ihop dem igen kan hjältarna ta sig till nya platser och återskapa världen igen i detta mäktiga äventyr.

  Över 50 olika yrken finns att välja bland för våra hjältar. Kanske vill du bli en krigare eller en trollkarl eller varför inte en mästare i kampsport? Varje yrke innebär nya strategier att ta hänsyn till. Vissa yrken tillåter till och med hjältarna att anta formen av monster.

  Under deras äventyr kan hjältarna också upptäcka, samla och bli vän med över 200 olika sorters monster. Du kan till och med använda monster för uppdrag i speciella grottor som inte kan utforskas av människor. Kopplar du upp dig mot internet kan du ladda ned exklusiva stenplattor som ger dig tillgång till ytterligare banor med väldigt kraftfulla monster och sällsynta vapen.

  Spelet har stöd för StreetPass vilket öppnar upp för ännu större upplevelser när du delar med dig och får stenplattor kallade "traveler's tablets" som också ger tillgång till sällsynta monster och unik utrustning.

  Recensioner och omdömen

  8/10
  ”Vackert, såväl estetiskt som visuellt, fångande handling och utomordentlig hållbarhet.”

  GameReactor


Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past

Lanseringsdatum: 16 september 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Spelare: 1 (lokalt)
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: ArtePiazza/Square Enix
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.