fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fantasy Life

 • Skapa och lev ditt eget fantasiliv i Fantasy Life.

  Påbörja ett äventyr där du har en enorm frihet att göra nästan vad du vill och skapa ditt eget liv. I Fantasy Life kan du välja mellan mängder av yrken och hantverk. Du kan designa din figur som du vill och du har en stor öppen värld att utforska och gott om fiender att söka upp om du vill strida. Dina val i spelet uppgraderar inte bara dina karaktärer i spelet, valen skapar också din alldeles unika resa genom spelet. Världen är en enorm värld fylld med val, men också riddare, piratkaptener, prinsessor och mycket annat spännande. En magisk fantasivärld väntar på dig!

  • Det finns tolv olika klasser att välja mellan för dina karaktärer och det bästa är att de kan byta klass nästan hur som helst och när som helst. Kanske vill du vara en stridskämpe ett tag för att sen byta till smed eller annan hantverkare. Är du trött på stridande så kanske du vill bli fiskare eller skogshuggare? Valet är ditt. Det här är ett spel som kan spelas på många olika sätt.
  • Välj ditt eget äventyr och spela på ditt eget sätt.
  • Detta är ett spel som uppfinner sig själv beroende på vilka val du gör. Dina val avgör spelets utformning och vilka typer av föremål du kan komma över.
  • Upptäck och utforska en stor och öppen värld.
  • Äg ett eget hus i varje stad och inred huset med möbler som du själv skapat.

Fantasy Life

Lanseringsdatum: 26 september 2014
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Rollspel
Spelare: 1-3 (lokalt) | 2-3 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: LEVEL-5
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, DLC, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.