fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Fire Emblem: Awakening

 • I en värld som härskas av två mäktiga drakar stiger mörka krafter upp och hotar att tillintetgöra kungariket. Världens framtid står på spel och det krävs både mod och strategisk list för att lyckas!

  Fire Emblem-serien är väletablerad sedan cirka tio år tillbaka då det första spelet lanserades till Game Boy Advance. De japanska rötterna går dock mycket längre tillbaka i tiden än så, det allra första Fire Emblem-spelet lanserades faktiskt till Famicom (japanska NES) redan 1990!

  Fire Emblem: Awakening är en blandning av strategi och rollspel med karaktärsutveckling, turordningsbaserade strider och vacker 3D-grafik. Temat är riddare, drakar och demoner med både stiliga riddare och unga, vackra flickor!

  Ny svårighetsgrad

  Tidigare Fire Emblem-spel är kända för att vara oförlåtande - skulle en av dina karaktärer stupa i strid är den borta för resten av spelet (vilket är lätt hänt när fienden attackerar ur dimman och gängspöar din stackars enhet). Fire Emblem: Awakening har en svårighetsgrad som kallas för Newcomer Mode där det faktiskt går att få tillbaka dina ärrade veteraner senare i spelet!

  Självklart finns den vanliga, oförlåtande svårighetsgraden kvar också för dig som gillar utmaning! Kort sagt erbjuder Fire Emblem: Awakening något för alla, oavsett tidigare erfarenhet.


Fire Emblem: Awakening

Lanseringsdatum: 19 april 2013
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel, Strategi
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Växlande
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Intelligent Systems
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass, SpotPass, DLC, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.