fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!

 • Här kommer en kreativ titel där du först får skapa figurer, och sedan spela med dina egna kreationer!

  Till att börja med ska du skapa dina egna figurer som du sedan ska spela med. Dessa kallas för formees. För att skapa en formee behöver du bara sammanfoga en mängd olika former och färger till en hel figur. Visserligen är formerna du väljer bland förinställda, men det finns ändå massor med olika kombinationer och sätt att sammanfoga dem på. Du kan sätta ihop i princip vad du vill - krabbor, björnar, insekter och betydligt mer excentriska former än så också för den delen!

  Det roliga är att formen på din formee inte bara blir ett attraktivt eller roligt yttre, utan faktiskt fyller praktiska funktioner också! Ger du din formee vingar kan den flyga, ansluter du ett par hjul får den fart, och utrustar du din skapelse med fenor kan simma under vatten!

  Spela!

  När du har skapat ett gäng formees du är nöjd med är det dags att börja spela. Din formee rör sig i en tvådimensionell värld du ser från sidan och äventyret är uppdragsbaserat, vilket gör att du alltid har ett tydligt mål att sträva efter. Här kan du låsa upp nya delar som kan användas för att skapa ännu fler formees med och ju fler formees du skapar, desto större blir världen du spelar i!

  De helt nya grottorna erbjuder en för spelet ny typ av utmaning då du måste hitta olika juveler som fungerar som nycklar till nästa nivå i den aktuella grottan. Dessutom kan du här hitta förmågor som kallas för special actions, dessa ger din formee ännu fler rörelser och egenskaper inuti grottan. Special actions måste du själv leta upp för att få.

  Grottorna baseras på den plats där du upptäckte grottan. Till exempel: hittar du en grotta i Cloudland kommer det blåsa en del där inne!

  StreetPass och multiplayer

  Delad glädje är dubbel glädje brukar man ju säga, men i Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive! handlar det om mångdubbel glädje! Formees kan delas mellan ägare av spelet, antingen via StreetPass eller - om din vän bor en bit ifrån - QR Code-bilder. Varför inte importera dina vänners formees till ditt spel?

  Dessutom kan du spela tillsammans med en vän, även om bara du har spelet! Perfekt om du vill visa hur roligt det är att spela med dina formees. Du kan skapa upp till 120 formees och kombinationen av skapande och spelande liknar inte något annat till Nintendo 3DS!


Freakyforms Deluxe Your Creations, Alive!

Lanseringsdatum: 28 juli 2012
System: Nintendo 3DS
Genre: Annat
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Asobism, Co. ltd.
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass, Download Play, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.