fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Heroes of Ruin

 • Ett klassiskt action-RPG med onlinespel och röstchatt i realtid!

  Det fruktansvärda kriget pågick i flera årtionden tills mäktiga ledare steg in och upprätthöll en bräcklig fred. Lord Atraxis, grundaren av staden Nexus, råkade tyvärr ut för en hemsk förbannelse som rubbade balansen och återigen hotade det blodiga kriget. En otrolig belöning utlystes till den som kunde hitta ett botemedel mot förbannelsen.

  Nexus har fungerat som ett skydd mot den fientliga världen utanför, men med Lord Atraxis ur balans knakar det i fogarna. Finns det en belöning utlyst kan du vara säker på att legosoldaterna inte är långt borta! I Heroes of Ruin kan du anpassa din krigare genom hela spelet, men det börjar med att du måste välja en av fyra karaktärstyper:

  Gunslinger

  Kriminell typ med ett oklart förflutet som gärna använder bomber och pistoler. Fråga inte hur stora skulder han har eller vem han är skyldig... då kan det lätt hända en "olycka"!

  Vindicator

  Föredrar du svärd framför skjutvapen är Vindicator karaktärstypen för dig.

  Alchitect

  Alla vänner av trollformler och andra magiska knep ska välja Alchitect.

  Savage

  Den enorma kroppsbyggnaden gör Savage till en fysisk kraft att räkna med. Han går inte fram med silkesvantar (de skulle nog inte trivas tillsammans med de vassa bladen han har på händerna)!

  Så snart du valt en karaktär kan du anpassa utseendet efter egen smak. Karaktären kommer utvecklas under äventyret - rustning, stridsteknik och förmågor påverkas beroende på vilka val du gör så att han eller hon i slutändan blir unik.

  Spela tillsammans online med röstchatt i realtid

  Heroes of Ruin är roligt att spela själv, men ännu roligare blir det när man slår sig i slang med tre vänner! Multiplayer-läget bjuder på drop in/drop out, vilket betyder att spelare när som helst kan joina eller lämna gruppen. Tack vare den inbyggda mikrofonen på Nintendo 3DS kan du röstchatta i realtid med de du spelar med, vilket gör att ett gäng vänner även online kan diskutera strategier och taktiker.

  SpotPass och StreetPass

  Har du aktiverat SpotPass kan du ta del av nytt material som exklusiva utmaningar, medan StreetPass låter dig byta föremål med andra Nintendo 3DS-ägare som du passerar.


Heroes of Ruin

Lanseringsdatum: 28 mars 2013
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr, Rollspel
Spelare: 1-4 (lokalt) | 2-4 (online)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
Utgivare: SQUARE ENIX
Utvecklare: n-Space
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Demo, StreetPass, SpotPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.