fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt

 • Riktiga spelarnamn och klubblag i all ära, men här kommer ett fotbollsspel som faktiskt utvecklar sporten och gör den roligare att spela!

  Du som spelat tidigare Inazuma Eleven-spel kommer säkert känna igen Mark Evans, men den här gången står han och de andra stjärnorna inför en större utmaning än någonsin tidigare. Målet är inte mindre än att vinna Frontier International Championships och krönas som det bästa laget i hela världen!

  Över 2000 olika spelare

  Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt är visserligen ett fotbollsspel i grunden, men det finns även rollspelsaspekter utanför planen. För att lyckas måste du möta och rekrytera spelare så att du på så sätt kan bygga ihop ditt drömlag. Det är här spelet visar sin sanna styrka - det finns över 2000 (just det, tre nollor) potentiella lagkamrater att värva! Chansen är alltså väldigt stor att just ditt lag kommer bli unikt och inte påminna om något som någon annan redan skapat.

  Surrealism

  Det här är inget realistiskt fotbollsspel med riktiga spelare, klubblag och så vidare. Samtliga karaktärer i Inazuma Eleven 3: Bomb Blast är påhittade, men det ger också spelet möjlighet att glänsa på andra områden. Det finns till exempel fler än 350 specialtekniker som har potential att vända upp och ned på matchen, till exempel genom att låta bollen flyga som en stråle mot mål från halva planen! Dessa specialtekniker är kanske det som skiljer spelflödet i Inazuma Eleven 3: Bomb Blast mest från andra fotbollsspel.

  Nyheter

  Den mest uppenbara nyheten jämfört med Nintendo DS-spelen är att grafiken nu är i full 3D, vilket ger en större inlevelse under all fotbollsaction. Spelmässiga nyheter inkluderar möjligheten att dra igång speciella lagtaktiker som påverkar hela laget, samt att kombinera specialtekniker från olika lagkamrater i en enda gemensam attack mot mål. När det gäller spelet utanför planen går det nu även att rekrytera nya spelare via en varuautomat, vilket ger dig fler möjligheter att hitta talanger! Verklighetstroget? Nej, men vem bryr sig?

  Två olika versioner

  Inazuma Eleven 3 lanseras i två olika versioner: Bomb Blast och Lightning Bolt. Det som främst skiljer versionerna åt är karaktärerna spelen följer, samt vilka rivaler dessa karaktärer möter.

  Gillar du fotboll men är trött på att köpa samma spel varje år? Då ska du prova något nytt och ge Inazuma Eleven 3: Bomb Blast en chans!


Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt

Lanseringsdatum: 27 september 2013
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Rollspel, Sport
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: LEVEL-5
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, SpotPass, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.