fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance]

 • Square Enix och Disney har återigen slagit sina påsar ihop i ett Nintendo 3DS-exklusivt action-RPG med magiska Disney-världar!

  Kingdom Hearts 3D har en helt ny story som är full av överraskningar, och inte minst underbara Disney-karaktärer som Kalle Anka, Musse Pigg och Långben. Spelet bjuder på flera olika Disney-världar som exempelvis de från Ringaren i Notre Dame och Pinocchio. Från Square Enix återfinns bland andra de i Kingdom Hearts-sammanhang välkända hjältarna Sora och Riku som har huvudrollerna i detta spel.

  Handlingen

  Sora och Riku måste ta Mark of Mastery-examen för att visa att de har vad som krävs för alla utmaningar som ligger i deras väg. Under äventyrets gång kommer de resa genom så kallade Sleeping Worlds där de möter varelser som kallas Dream Eaters. Det finns fler än 50 olika typer av godartade Dream Eaters som även går under samlingsnamnet Spirits. Dessa kan du rekrytera till din sida för att träna och ta hand om dem. Deras mäktiga attacker är väl värda att kämpa lite extra för.

  Rikena Sleeping Worlds ska väckas, vilket inte är en helt lätt uppgift då det finns krafter som vill raka motsatsen...

  Gameplay och spelmekanik

  Även om spelet faller i kategorin action-RPG består striderna mestadels av action. Sora är utrustad med ett originellt vapen som kallas Keyblade, som ser ut som en gigantisk nyckel men som i praktiken fungerar som ett svärd. Keyblade kan dela ut förödande attackkombinationer.

  Upplev Disney-magi i spelform när du återser scener från många klassiska filmer!


KINGDOM HEARTS 3D [Dream Drop Distance]

Lanseringsdatum: 20 juli 2012
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr, Rollspel
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Square Enix
Utvecklare: Square Enix
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Demo, StreetPass, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.