fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Kirby Battle Royale

 • Kirby kommer att möta sin tuffaste motståndare hittills… sig själv! Den rosa fluffbollens nya spel erbjuder flera olika sätt att strida både i singleplayerläge och i multiplayer.

  Kirby Battle Royale är ett 3D-action-spel där du tar dig an rollen som Kirby och fajtas mot andra “Kirbies”. Det finns 10 olika spellägen och 13 olika kopieringsförmågor för Kirby att låsa upp. Allt kan avnjutas online eller lokalt mot andra spelare. Det finns också ett Story Mode när du vill spela spelet helt själv.

  Är det bara du som har spelet, men känner många med en Nintendo 3DS kan ni använda er av funktionen Download Play, där upp till fyra spelare kan kämpa mot varandra även om bara en av spelarna har spelet.

  • Battle Arena: Flyg som en fjäril, men stick som ett bi. Här gäller det att smocka till motståndarna rejält. Använd Kirbys kopieringsförmåga flitigt så motståndarna inte vet i tid hur du ska attackera härnäst.
  • Apple Scramble: Ett taktiskt två mot två-läge. Varje lag måste ta äpplen från ett träd och lägga dem på ett specifikt ställe för att få poäng. Passa också på att anfall dina motståndare och ta deras äpplen. Tänk dock på att motståndarna kan gå efter dina äpplen. Saker och ting ställs också på sin spets när det börjar dyka upp värdefulla gyllene äpplen.
  • Crazy Theater: Här vet du inte riktigt vad som ska hända härnäst. Varje runda i detta spelläget erbjuder en ny utmaning. Kan vara att du måste attackera en specifik motståndare, undvika ett meteorregn eller lösa något klurigt under tidspress. Räkna med att dina motståndare inte kommer göra det lättare för dig. Snabba reflexer är inte fel i detta spelläget.

  När du gör framsteg i spelet, till exempel i Story Mode, kommer du att få mynt, så kallade Battle Coins. Dessa mynt kan du använda för att skaffa olika prylar till Kirby. Har du dessutom några Kirby-relaterade amiibo kan du använda dem för att låsa upp fler prylar I spelet. Förutsatt att du har en New Nintendo 3DS eller tillbehöret NFC Reader/Writer om du spelar på en Nintendo 3DS


 • Characters


Kirby Battle Royale

Lanseringsdatum: 03 november 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Fajting
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Funktioner: Internet, amiibo, Demo, SpotPass, Download Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.