fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Party: Island Tour

 • Det första Mario Party-spelet till Nintendo 3DS låter dig spela med andra Nintendo 3DS-ägare - även om de inte har spelet!

  Alla vet att en fest blir så mycket roligare om flera deltar, och Mario Party: Island Tour stöder funktionen delat spel, vilket innebär att du kan spela tillsammans med tre andra Nintendo 3DS-ägare - även om det bara är du som har ett exemplar av spelet! Du laddar helt enkelt över flerspelardata till tre andra Nintendo 3DS-konsoler, och på så vis kan upp till fyra spelare vara med.

  Sju nya spelbräden och 80 nya minispel

  Kärnan i alla Mario Party-spel är minispelen, och det här gången är de 80 till antalet. Som deltagare travar du runt på sju olika spelbräden, och i slutet av varje omgång väntar ett minispel som till skillnad från tärningen sätter skickligheten på prov! Minispelen kan kontrolleras med knappar, rörelsekontroller och i vissa fall mikrofonen. En del minispel nyttjar till och med AR-korten som följde med Nintendo 3DS-konsolen. Räkna med stor variation i utbudet av minispel med andra ord!

  Time Attack

  Mario Party: Island Tour är så mycket mer än bara ett digitalt brädspel. Det finns flera olika sätt att uppleva minispelen på, och ett av dem är Time Attack. Här ska du klara tio minispel så fort som möjligt, vilket gör detta spelsätt till en utmaning för dig som är trött på lillasysters vansinniga och obegripligt långlivade nybörjartur...

  Bowser's Tower

  Ta dig uppför tyrannens torn - 30 våningar högt - och avverka minispel i rask takt! På var femte våning väntar en boss som exempelvis ett torn av Goombas, som trots sin ståtliga höjd blir förvånansvärt platta när du är klar med dem!

  StreetPass

  StreetPass-funktionen i Mario Party: Island Tour innebär att du får tävla mot andra spelares "spökdata" i olika minispel. Som vanligt när det gäller denna typ av StreetPass vet du aldrig vilka utmaningar som väntar.


Mario Party: Island Tour

Lanseringsdatum: 17 januari 2014
System: Nintendo 3DS
Genre: Minispel, Brädspel, Party
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass, Rörelsekontroll

Relaterade produkter

Mario Party: The Top 100
De 100 bästa minispelen från tidigare Mario Party-spel samlade i ett bärbart format till Nintendo 3DS
 • Mario Party: The Top 100
  De 100 bästa minispelen från tidigare Mario Party-spel samlade i ett bärbart format till Nintendo 3DS

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.