fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Mario Sports: Superstars

 • Haka på Mario och hans vänner i Mario Sports Superstars. Spela fotboll, tennis, golf, baseball och hästkapplöpning. Spela själv eller utmana vänner lokalt eller online.

  I fotbollsspelet är lagets taktik viktig, men också individuella insatser. Tennisen och golfen har ett välbekant och klassiskt upplägg om du spelat något av tidigare spel från spelserierna Mario Golf och Mario Tennis.I baseball läggs vikten på att slå och kasta. En perfekt sport för till exempel Bowser som kan slå bollen långt utanför arenan.

  I hästkapplöpningen gäller det att sätta sig på hästen och ta sig över alla hinder och komma först i mål. Glöm inte att samla morötter på vägen mot mål för att öka på hästens uthållighet. Samla också på stjärnor så du kan använda den speciella Star Dash-tekniken. När du inte tävlar kan du besöka dina favorithästar i spelläget Stable Mode. Tar du väl hand om din häst kommer du skapa ett nära band med den som ger dig fördelar i tävlingarna.

  Mario Sports Superstars är perfekt att spela tillsammans med vänner och familj. Alla sporterna kan avnjutas både lokalt och online. Det finns också turneringar i spelet som passar för alla. Utmana spelare över hela världen!

  Populära karaktärer

  Totalt finns det 18 spelkaraktärer att välja mellan i Mario Sports Superstar. 16 av dem är tillgängliga redan från början medan ytterligare två kan låsas upp. Vissa av karaktärerna är starka eller har bättre precision. Välj dina favoriter med omsorg. Det finns också 90 olika Mario Sports Superstar amiibo-kort. Dessa kort säljs i paket om fem kort. Dessa amiibo-kort kan användas för att förbättra spelkaraktärernas förmågor i spelet. Med hjälp av amiibo-korten kan du dessutom förbättra dina favoritkaraktärer ännu mer genom att låsa upp kraftfulla ”Star versions” av dem.

  Använder du tre amiibo-kort eller fler kan du delta i spelläget ”The Road to Superstar”. Bemästrar du det spelläget får du Superstar-status på dina karaktärer vilket gör dem ännu kraftfullare.


 • Baseball


  Golf


  Horse Racing


  Soccer


  Tennis


  amiibo

 • amiibo Cards Mario Sports Superstars
  Snygga amiibo-kort med kända karaktärer från Nintendo. Varje paket innehåller fem slumpvis utvalda kort.

  Vänligen notera att listan över kompatibla produkter inte nödvändigtvis är komplett och att den kan komma att uppdateras.


Mario Sports: Superstars

Lanseringsdatum: 10 mars 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Sport
Spelare: 1-6 (lokalt)
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Funktioner: Internet, amiibo

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.