fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Nintendo presents: New Style Boutique

 • Har du koll på mode? Här ska du sköta din egen butik och se till att kunderna hittar sin stil!

  Den kanske största nyheten i det här spelet, jämfört med föregångaren, är att det nu finns manliga modeller att klä på och betjäna! Precis som kvinnorna letar de efter sin rätta stil och det är upp till dig att hitta den.

  Check Your Look

  Check Your Look bedömer dig själv och din egen modemedvetenhet i spelet! Dina val blir rankade i olika kategorier som söthet, coolhet och originalitet, och dessa resultat kan du sedan visa för dina vänner och jämföra. Vem har den bästa stilen och vem är mest modemedveten?

  Omkring 12000 olika plagg och accessoarer!

  I Nintendo DS-spelet Nintendo presents: Style Boutique fanns det runt 10000 plagg, men Nintendo 3DS-spelet har givetvis ännu mer innehåll! Det finns dessutom helt nya accessoarer att välja bland, och grafiken har fått sig en rejäl uppgradering den med tack vare det nya formatet.

  Sköt din egen butik

  Grundidén i Nintendo presents: New Style Boutique är att du som spelare ska sköta din egen klädbutik med en målmedveten modemedvetenhet! Välj bland en mängd plagg och rekommendera det du tror kommer passa kundens stil bäst. För att göra detta krävs det både att du har ett ekonomiskt ansvar och inte minst en osviklig fingertoppskänsla för detaljer! Det gäller verkligen att lägga märke till det kunden säger samt det hon eller han är ute efter.


Nintendo presents: New Style Boutique

Lanseringsdatum: 16 november 2012
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering, Annat
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: syn Sophia
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, Demo, StreetPass, SpotPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.