fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pilotwings Resort

 • Flygklassikern får ny luft under vingarna på Nintendo 3DS! Nintendo har pressat in en enorm frihetskänsla på den lilla 3,5"-skärmen, så släng dig ut över den soldränkta Wuhu Island och njut av utsikten!

  Pilotwings Resort kan inte skryta med fotorealistiska miljöer eller autentiska kontrollpaneler, men det enorma djupet i grafiken (som möjliggörs med 3D-skärmen) passar perfekt till en flygsimulator och förstärker känslan att du verkligen flyger omkring i en tredimensionell värld. Basgrafiken är ganska enkel, men Pilotwings Resort ritar upp ett imponerande stort landskap utan att delar av det visuella ploppar upp när du kommer tillräckligt nära.

  Eftersom allting är i äkta 3D kan du nu göra avståndsbedömningar som helt enkelt inte var möjliga förut. Exakt hur långt är det till ringen du ska flyga igenom? Ska du accelerera eller räcker det att hålla farten? När ska svängen påbörjas? Du kommer märka att den här typen av små snabba beslut blir betydligt enklare att ta när du spelar i äkta 3D!

  Mission Mode

  Här ska du utföra en mängd olika uppdrag som till exempel att flyga igenom ringar, panga ballonger och landa så smidigt som möjligt. Ju bättre du spelar, desto fler stjärnor får du. Välj mellan flygplan, hängglidare och raketbälte. Du bör starta Pilotwings Resort i Mission Mode eftersom du låser upp hemligheter i...

  Free Flight Mode

  Här kan du flyga omkring på ett friare sätt än i Mission Mode. Försök att hitta alla i-ringar som finns utspridda på ön, de ger lite information om vilka platser som finns. Ju mer du spelar i Mission Mode, desto fler saker låses upp i Free Flight Mode. Alltså, börja med Mission Mode och njut sedan av Free Flight Mode som belöning!

  "Figuriner"

  Figuriner börjar bli populära samlarobjekt i de flesta spel nuförtiden! Om du spelar riktigt, riktigt bra i Mission Mode kommer du att bli belönad med figuriner föreställandes till exempel flygplanen. För att samla alla måste du behärska den analoga styrplattan till fullo, den saken är säker!

  Flygplan

  Du som gillar hög fart och spänning kommer sätta dig bakom spakarna till planet direkt! Flygplanet tar tid på sig att svänga och att landa är allt annat än enkelt, men känslan att susa under en bro efter en störtdykning är svårslagen! Du kan både flyga upp och ned samt skjuta (i vissa uppdrag).

  Raketbälte

  Här är det små, små manövrar och precision som gäller. Raketbältet påminner lite om en helikopter - du kan hovra på samma plats i luften, du landar genom att sjunka lordrätt mot marken och du kan flyga baklänges. Om du tycker att flygplanet är för klumpigt och är för otålig för hängglidaren borde raketbältet vra din kopp te!

  Hängglidare

  Vill du ta det lugnt? Slippa stressen och all action och istället fokusera på att ta lite vackra bilder? Använd hängglidaren! Eftersom den saknar motor förlitar den sig helt på luftströmmar, missar du dem kommer du sakta men säkert att sjunka till marken. Försök att planera din flygning och håll koll på kartan på pekskärmen för att se var närmaste luftström håller hus.


Pilotwings Resort

Lanseringsdatum: 22 november 2012
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering, Sport
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.