fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Gold Version

 • Pokémon Gold Version och Pokémon Silver Version kommer till Virtual Console till konsolerna i Nintendo 3DS-famlijen. Dessa spel som först släpptes till Game Boy Color i Japan har återskapats som Virtual Console-versioner med samma grafik som originalet.

  Båda dessa titlar kommer vara kompatibla med de trådlösa funktionerna i Nintendo 3DS. Detta innebär att spelare av Virtual Console-versionerna av dessa spel kommer kunna byta Pokémon med varandra. Det är också möjligt att strida mot varandra i dessa versioner.
  Utöver detta kommer det också vara möjligt att använda funktionen Time Capsule som gör att du kan byta Pokémon mellan Virtual Console-versionerna av Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version eller Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition i Pokémon-centren inne i spelen. Båda versioner är kompatibla med Pokémon Bank.

  Välkommen till ett nytt spännande äventyr med Pokémon Gold och Pokémon Silver. Dessa spel har en färgglad look och erbjuder massor av nya Pokémon utöver de 150 som fanns med i Pokémon Red, Blue och Yellow. Du startar ditt äventyr som en nybörjartränare på ön Johto och beger dig ut på en resa med målet att fånga så många Pokémon som möjligt. Under resans gång kommer du stöta på flera välkända ansikten men också dussintals nya Pokémon. Testa dina nya attacker och bevittna överraskande utvecklingar medan du fyller ditt Pokédex med de senaste upptäckterna.

  När forskningen kring Pokémon går framåt kommer också nya teknologiska innovationer. Forskarna har arbetat hårt för att ta fram nya uppfinningar och att förbättra redan befintliga som hjälper dig i ditt uppdrag. Spelen innehåller en realtidsklocka som håller koll på dina framsteg. Många händelser sker bara på vissa dagar eller vissa tider på dygnet. Du kommer också kunna ha kontakt med din mamma och andra tränare med en kombinerad radio och mobiltelefon.

  Observera att dessa boxar inte innehåller något fysiskt spelkort utan istället en nedladdningskod för att ladda ner spelen via Virtual Console på Nintendo 3DS.


Pokémon Gold Version

Lanseringsdatum: 22 september 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Rollspel
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Distributör: Bergsala

Relaterade produkter

Pokémon Silver Version
Pokémon Gold Version och Pokémon Silver Version kommer till Virtual Console till konsolerna i Nintendo 3DS-famlijen....
Pokémon Crystal Version
En riktig Pokémon-klassiker nu till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen
 • Pokémon Silver Version
  Pokémon Gold Version och Pokémon Silver Version kommer till Virtual Console till konsolerna i Nintendo 3DS-famlijen....
 • Pokémon Crystal Version
  En riktig Pokémon-klassiker nu till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.