fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

 • Spela som en Pokémon i 3D i en värld helt utan människor.

  Pokémon Mystery Dungeon-spelen är inte riktigt som Pokémon-spelen i huvudserien. Visserligen finns det strider, men de sköts smidigt utan att spelet växlar till en särskild stridsskärm. Världen bebos av endast Pokémon - människor syns inte till alls. Det innebär också att alla Pokémon kan prata och uttrycka sina känslor i riktiga ord istället för "PIKA, PI PIKACHUUU" och liknande som du är van att höra från den tecknade tv-serien.

  Massor av mystiska grottor har dykt upp i den här världen, och det är din uppgift att avslöja de mörka planerna som hotar hela världen och alla Pokémon. Det speciella med dessa grottor är att de genereras slumpmässigt, så du kommer aldrig uppleva samma grottgångar två gånger!

  Du spelar själv som en Pokémon, och du får välja mellan Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott och Axew.

  Magnagates

  Magnagates är helt nya för Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity och kan bara aktiveras av Nintendo 3DS-konsolens kameror. Det går till som så att du filmar på runda föremål i verkligheten (till exempel bollar, kakor och syltburkslock) och kliver sedan in i den nyöppnade, mystiska grottan som en annan Pokémon. Föremål och pengar du får från avklarade grottor som öppnats genom Magnagates kan föras över till huvudäventyret.

  En annan nyhet är att du nu kan bygga upp ditt eget Pokémon-paradis (i tidigare spel fanns det en stad som inte gick att ändra på).

  Flerspelarläge för fyra

  Har du Pokémon-intresserade vänner kan ni tillsammans ta er igenom äventyret med en lokal, trådlös anslutning.


Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

Lanseringsdatum: 17 maj 2013
System: Nintendo 3DS
Genre: Rollspel
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Spike Chunsoft
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Demo, StreetPass, DLC, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.