fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Rumble World

 • Spela som din Mii-figur och följ med på en äventyrlig resa där du ska hitta så många vilda Toy Pokémon som möjligt. För att ta dig till olika avlägsna platser i spelet har du en varmluftsballong. Över 700 Toy Pokémon väntar på att bli hittade. Förutom Toy Pokémon kommer du också stöta på andra Mii-figurer i spelet om du använder StreetPass. De Mii-figurerna kan vara till stor hjälp i din jakt efter Toy Pokémon.

  Pokémon Mystery Dungeon-spelen är inte riktigt som Pokémon-spelen i huvudserien. Visserligen finns det strider, men de sköts smidigt utan att spelet växlar till en särskild stridsskärm. Världen bebos av endast Pokémon - människor syns inte till alls. Det innebär också att alla Pokémon kan prata och uttrycka sina känslor i riktiga ord istället för "PIKA, PI PIKACHUUU" och liknande som du är van att höra från den tecknade tv-serien.

  Massor av mystiska grottor har dykt upp i den här världen, och det är din uppgift att avslöja de mörka planerna som hotar hela världen och alla Pokémon. Det speciella med dessa grottor är att de genereras slumpmässigt, så du kommer aldrig uppleva samma grottgångar två gånger!

  Du spelar själv som en Pokémon, och du får välja mellan Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott och Axew.

  Magnagates

  Magnagates är helt nya för Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity och kan bara aktiveras av Nintendo 3DS-konsolens kameror. Det går till som så att du filmar på runda föremål i verkligheten (till exempel bollar, kakor och syltburkslock) och kliver sedan in i den nyöppnade, mystiska grottan som en annan Pokémon. Föremål och pengar du får från avklarade grottor som öppnats genom Magnagates kan föras över till huvudäventyret.

  En annan nyhet är att du nu kan bygga upp ditt eget Pokémon-paradis (i tidigare spel fanns det en stad som inte gick att ändra på).

  Flerspelarläge för fyra

  Har du Pokémon-intresserade vänner kan ni tillsammans ta er igenom äventyret med en lokal, trådlös anslutning.


Pokémon Rumble World

Lanseringsdatum: 22 januari 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Action
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Ambrella
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, SpotPass, DLC

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.