fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Pokémon Ultra Sun

 • Ett nytt ljus skiner över Alola-regionen

  Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen erbjuder en alternativ story som utspelar sig i samma värld som Pokémon Sun och Pokémon Moon. Det kommer också att finnas nya Pokémon som du inte fanns med i Pokémon Sun och Pokémon Moon.

  Återvänd till Alola…

  Olycksbådande mörka moln tornar upp sig på himlen över Alola-regionen där Pokémon Sun och Pokémon Ultra Moon utspelar sig. I det här äventyret utvecklar sig storyn på en bred skala med de legendariska Pokémon Solgaleo, Lunala och Necrozma i centrum. Hemligheterna bakom Necrozma och Alola-regionen som varit dolda i tidigare spel kommer nu att avslöjas.

  …och utforska världarna bortom!

  I Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon kan du utforska olika världar som kan hittas via så kallade ”Ultra Wormholes”. Det finns massor av teleporteringshål att utforska som leder till olika världar. Du kan till och med åka till de mystiska ”Ultra Beasts” hem.

  Möt ”the Ultra Recon Squad”

  The Ultra Recon Squad är en mystisk grupp som kommer från en värld som ligger bortom ett ”Ultra Wormhole”. Varför har de kommit till Alola-regionen?
  Spelare kommer kunna uppleva storyn från olika perspektiv i de olika versionerna av spelet. Dulse och Zossie spelare en central roll i Pokémon Ultra Sun medan Soliera och Phyco tar den rollen i Pokémon Ultra Moon.

  Upptäck fler än 400 Pokémon

  Fler än 400 Pokémon kommer kunna hittas i Pokémon Ultra Sun och Pokémon Ultra Moon. Många av dessa fanns inte med i Pokémon Sun och Pokémon Moon. Några av dessa Pokémon är specifika för de olika versionerna av spelet. Till exempel kan Houndoom hittas i högt gräs i Pokémon Ultra Sun medan det istället på samma plats kan finnas en Manectric i Pokémon Ultra Moon.
  Du kommer också kunna stöta på nya Ultra Beasts under ditt äventyr i Alola.

  Ett nytt utseende för ett nytt äventyr

  Huvudkaraktärerna har fått nya kläder sedan förra gången, perfekt inför deras nya äventyr. Välj den Pokémon som ska bli din partner och bege dig iväg på en resa genom Alola-regionen.

  Ett återbesök till ”Island Challenges”

  En ”Island Challenge” är ett ritual som hålls i Alola-regionen. Denna ritual hjälper barn att växa in i rollen som fullfjädrade Pokémon-tränare. Vissa prövningar i Pokémon Sun och Pokémon Moon spelas på andra sätt än vad de gjorde i Pokémon Sun och Pokémon Moon. Det finns även en ny prövning med Mina, en av de kaptener som fungerar som guide för dessa utmaningar.

  Rid på vågorna med ”Mantine Surf”

  Mantine Surf är inte bara ett sätt att ta sig mellan öarna, det är också en sport där du tävlar om flest poäng genom att utföra olika coola moves. Försök bli den bästa Mantine-surfaren genom att bemästra din Mantine som ett proffs.

  Ta grymma foton med Alola Photo Club

  Ta alla sorters foton med den Pokémon du gillar mest i den helt nya Alola Photo Club. Du kan välja vilken Pokémon du vill synas tillsammans med såväl som dina kläder, bakgrunden och kameravinkeln. Nu kan du ta det där perfekta fotot. Efter att du tagit fotot kommer du kunna dekorera det med ramar och klistermärken. Du kommer också kunna visa fotot för andra spelare i Festival Plaza.

  Specialversioner

  pokemon ultra special editions

  Fan Edition: Förutom Pokémon Ultra Moon innehåller Pokémon Ultra Moon- Fan Edition ett snyggt steelbook-fodral med Pokémon-motiv att förvara ditt spel i.

  Ultra Dual Edition: Om du både vill ha Pokémon Ultra Moon och Pokémon Ultra Sun ska du hålla ögonen öppna efter Ultra Dual Edition som förutom de båda spelen också innehåller två koder som vardera ger dig tillgång till 50 potions. Som om detta inte vore nog innehåller paketet även ett snyggt steelbook-fodral med Pokémon-motiv att förvara båda spelen i.


 • Fan Edition


  Ultra Dual Edition


Pokémon Ultra Sun

Lanseringsdatum: 17 november 2017
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Rollspel
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utvecklare: GAME FREAK
Distributör: Bergsala
Funktioner: Internet, Local Play

Relaterade produkter

Pokémon Ultra Moon
Ett nytt ljus skiner över Alola-regionen
Pokémon Sun
Välkommen till en helt ny, storslagen och mysig värld med nya Pokémon och nya äventyr i vacker 3D! För det är precis...
Pokémon Moon
Välkommen till en helt ny, storslagen och mysig värld med nya Pokémon och nya äventyr i vacker 3D! För det är precis...
 • Pokémon Ultra Moon
  Ett nytt ljus skiner över Alola-regionen
 • Pokémon Sun
  Välkommen till en helt ny, storslagen och mysig värld med nya Pokémon och nya äventyr i vacker 3D! För det är precis...
 • Pokémon Moon
  Välkommen till en helt ny, storslagen och mysig värld med nya Pokémon och nya äventyr i vacker 3D! För det är precis...

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.