fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney

  • Världens mest framstående arkeolog möter världens bäste advokat!

    Du kanske känner till att den vanliga Professor Layton-serien utvecklades av Level-5, medan Phoenix Wright-spelen görs av Capcom. Denna titel är ett unikt samarbete de två företagen emellan och hämtar lite mycket upplägg från den ena som från den andra serien. Den alltid like nyfikne Professor Layton tar sig an mysterierna i Labyrinth City, medan Phoenix Wright försvara en flicka som blivit anklagad för att vara häxa (i samma stad). Du kommer både få pussla i typiskt Professor Layton-stil och förhöra vittnen - det vill säga det som Phoenix Wright är bäst på.

    Båda dessa serier har gjort sig kända för att utmana intellektet snarare än fingerfärdigheten, och är det något som tilltalar dig får du inte missa detta fantastiska pusseläventyr.

    Bekanta karaktärer som Luke Triton och Maya Fey finns förstås med och en del av äventyret utspelar sig också i London. Det dyker också upp en mystisk kvinna vid namn Espella Cantabella som blir anklagad för att vara en häxa.

    För de som spelar igenom spelet väntar en bonus, bland annat i form av exklusiv artwork, kommentarer från utvecklingsteamet, nya kapitel i spelet, musik med mycket mera. Se till att samla så många Picarats i spelet som möjligt. För ju fler Picarats du har vid slutet av spelet, desto mer bonusinnehåll kommer du att låsa upp.


Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney

Lanseringsdatum: 28 mars 2014
System: Nintendo 3DS
Genre: Äventyr, Pussel
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Level-5 & Capcom
Distributör: Bergsala
Text:

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.