fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Sonic Boom: Fire & Ice

  • Action, äventyr, humor, fart och plattformsspelande är nyckelorden i Sonic Boom: Fire & Ice till Nintendo 3DS. Perfekt spel för att fira att Sonic fyllt 25 år i år. Sonics vänner Tails, Knuckles, Amy och Sticks är förstås också med.

    Problemen börjar när Dr. Eggman upptäcker ett nytt superladdat element kallat Ragnium, som han använder som kraftkälla till sina robotar. Ragnium gör hans robotar ultrasnabba, till och med lika snabba som Sonic! Som om inte det vore illa nog skickar Dr. Eggman allt avfall från sitt Ragnium-utvinnande till närliggande öar, med stora områden täckta av eld och is som följd. Dessutom har Dr. Eggmans gruvrobot D-Fekt löpt amok. Det är nu upp till Sonic och hans vänner att styra upp detta kaos!

    Sonic, Tails, Knuckles, Amy och Sticks återförenas och du kan lätta byta mellan dem i spelet och använda deras unika egenskaper. Lagsamarbete har aldrig varit viktigare i ett Sonic-spel så se till att använda både Sonics fart, Tails flygförmåga, Knuckles styrka, Amys hammare och Sticks bumerang. Endast då har de en chans mot D-Fekt.

    Helt nytt för detta spelet är den unika förmågan att byta mellan eld och is för att nå nya områden, förstöra olika föremål och lösa pussel. Sonic och hans vänner kan smälta isiga hinder, frysa vatten för att komma över stup med mycket mera. Undersök i din egen takt för att hitta hemligheter eller försök springa igenom banorna på kortast möjliga tid. Valet är ditt!

    Utöver spelläget för en spelare finns också Bot Racing mode som är för två spelare. Utmana en vän i racing i full fart!


Sonic Boom: Fire & Ice

Lanseringsdatum: 30 september 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Äventyr, Plattform
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Sanzaru Games
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.