fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Star Fox 64 3D

 • En av de största och mest älskade Nintendo 64-klassikerna nu i 3D. Do a barrel roll!

  Star Fox hette från början Starwing när det lanserades som SNES-spel i början av 90-talet. Efter det kom Lylat Wars till Nintendo 64, och det är just det spelet som Star Fox 64 3D baseras på! Själva grundkonceptet är detsamma, men grafiken är uppdaterad och 3D-effekterna gör verkligen den här typen av spel tydligare samt lättare att spela. Eftersom Star Fox 64 3D är en shooter som hela tiden rör sig inåt skärmen så kommer Nintendo 3DS funktioner väl till pass för att visa avståndet till fiender och objekt i djupled.

  Som en stjärnpilot i Lylat-systemet är det din uppgift (du är legosoldat så du har till och med fått betalt!) att skjuta dig fram till planeten Venom för att där göra upp med den galne vetenskapsmannen Andross. Star Fox 64 3D är en äkta shooter där avtryckarfingret går varmt och hjärnverksamheten koncentreras till reflexmässiga undvikningsmanövrar!

  Nya och traditionella kontroller

  Star Fox 64 3D bjuder på både nya rörelsekontroller och den traditionella knappvarianten. I Nintendo 64 Mode styr du din Arwing med styrplattan, men i Nintendo 3DS Mode använder du dina egna rörelser för att kontrollera skeppets framfart! Vinklar du konsolen åt sidan drar skeppet åt det hållet, vilket gör att känslan blir något utöver det vanliga! Självklart är det upp till var och en vilken kontrollmetod man väljer, och den påverkar inte resten av spelet på något sätt.

  Nya funktioner i multiplayer

  I Nintendo 64-originalet gick det att spela fyra på delad skärm, men i Star Fox 64 3D får alla spelare naturligtvis sin egen skärm att titta på. Men inte nog med det, här ser du dessutom motståndarnas ansikten under matcherna! Den inre kameran på Nintendo 3DS används för att filma dig själv i relatid så att alla grimaser och talande känslor syns för de andra spelarna. Särskilt roligt blir det förstås när någon smyger sig på bakifrån och gör processen kort med offret...


Star Fox 64 3D

Lanseringsdatum: 09 september 2011
System: Nintendo 3DS
Genre: Action, Shooter
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Nintendo
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Download Play, Local Play, Rörelsekontroll

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.