fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Story of Seasons

 • Är du redo för ett liv på den grönskande landsbygden i Story of Seasons?

  Ta hand om en mysig bondgård i den lilla staden Oak Tree och börja ett nytt liv. Här kan du också hitta nya vänner i utvecklarna Marvelous Incs senaste bondgårdssimulator. Story of Seasons är den första, spännande delen i spelserien som kallas 'Bokujo Monogatari' i Japan.

  När du väl tagit din bondgård i besittning är det dags att ta beslut om vilka grödor du ska odla och vilka djur du vill ha på gården. I takt med att din bondgård växer kan du delta i stadens årliga tävlingar, bygga upp en förmögenhet och till och med skaffa dig ett flertal exotiska djur så du kan erbjuda stadens invånare att gå på safari. Om du har kompisar som spelar Story of Seasons kan du besöka dem eller dem besöka dig online. Vid såna besök kan ni hjälpa varandra med skördar och ge  gåvor till varandra.

  Spelet erbjuder dig också att göra din karaktär alltmer personlig i takt med att du låser upp nya kläder och tillbehör. Speciellt viktigt om du vill imponera på någon av stadens invånare för att bilda en familj i spelet. Vissa tillbehör har också speciella egenskaper som är högst användbara. Till exempel finns tillbehör som ger bättre hälsa eller som kan öka priset på varor du säljer.

  När det blir dags att sälja saker som du producerat kan du dra nytta av något som heter Trade Depot, som låter dig byta saker med andra bönder och handlare. Vad du får betalt för dina produkter varierar så tajming är viktigt. Om du dessutom lyckas förädla eller utveckla nya produkter kommer fler handelsmän att lockas till staden. Experimentera gärna för att se vad som funkar bäst!

  Försök också få tag på några Mystery Seeds för det är spännande grödor. De har förmågan att växa och bli till olika Nintendo-föremål. Du kan få en Super Mushroom som får dina grödor att växa väldigt fort eller en Super Star som håller dina grödor fräschare betydligt längre. Eller varför inte en Fire Flower så du lätt kan få bort döda och ruttna plantor.


Story of Seasons

Lanseringsdatum: 31 december 2015
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering
Spelare: 1-4 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt, Co-Op
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Marvelous Inc.
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: Internet, StreetPass, SpotPass, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.