fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Super Pokémon Rumble

 • Gillar du Pokémon men törstar efter mer action? Super Pokémon Rumble till Nintendo 3DS är det första, riktiga Pokémon-spelet till konsolen och byter textkommandon mot knappttryck!

  Ge dig in i hetluften, strid mot och samla fler än 600 leksaks-Pokémon och gå ihop på lag med en kompis för en oslagbar kombination! Till skillnad från Pokémon-spel i Version-serien bjuder Super Pokémon Rumble på realtidsstrider där ett knapptryck resulterar i omedelbar action på skärmen. Här slåss du alltså inte genom att välja olika alternativ i menyer och sedan titta på när dina Pokémon utför attackerna.

  I Super Pokémon Rumble möter du dussintals leksaks-Pokémon åt gången, vilket skjuter både intensiteten och adrenalinet i höjden! Klarar du att hålla koll på allt som händer när gnistor, eldflammor och vinpiskor florerar i hundratal? Om du har tur kan du plocka på dig en besegrad leksaks-Pokémon till din samling - ju fler du har, desto mäktigare team! Spelar du tillsammans med en vän ökar chansen att du kan plocka upp besegrade leksaks-Pokémon.

  Totalt finns det fler än 600 olika leksaks-Pokémon att samla (många från Pokémon Black Version och Pokémon White Version), vilket ger en rejäl utmaning åt alla Pokémon-fans. Bossar finns det förstås också vars gigantiska storlek täcker en betydande del av skärmen. Här gäller det att du samlar dina allra bästa Pokémon för att ha en chans!

  Precis som i Version-serien har alla Pokémon sina egna styrkor och svagheter, eld fungerar bra mot gräs-Pokémon men är inte vidare effektivt mot vatten-Pokémon. Med hjälp av trådlös överföring kan du spela tillsammans med en kompis som också har spelet, och aktiverar du spelets StreetPass-funktion ökar dina chanser att bli vän med Mytiska och Legendariska Pokémon. Dessutom utmanar du andras leksaks-Pokémon-samlingar och får syn på nya Mii-figurer om du använder StreetPass.

  Det via Nintendo eShop nedladdningsbara (och gratis) Pokédex 3D var en fin uppvärmning, men med Super Pokémon Rumble är det dags för det första, riktiga Pokémon-spelet till Nintendo 3DS!


Super Pokémon Rumble

Lanseringsdatum: 02 december 2011
System: Nintendo 3DS
Genre: Action
Spelare: 1-2 (lokalt)
Flerspelarlägen: Samtidigt
Åldersmärkning:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Pokémon Company
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: StreetPass, Local Play

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.