fbpx
nintendo logo

 

 

 

 

 

Teddy Together

 • Gillade du nintendogs-spelen? Då är Teddy Together något för dig? Den stora skillnaden från nintendogs-spelen är att här har du en otroligt söt och gosig teddybjörn att mysa med istället för söta hundvalpar.

  Berättelsen i detta spelet börjar med att en teddybjörn levereras till dig tillsammans med en mystisk nyckel. Det visar sig vara en högst ovanlig teddybjörn för helt plötsligt får den liv och börjar prata med dig. Ge teddybjörnen ett namn och bli vän med den. För varje dag kommer du lära dig mer och mer om den, dess syfte och kanske även om den mycket mystiska nyckeln…

  Teddybjörnen kommer ställa frågor till dig och minnas dina svar. Saker som du nämnt tidigare kommer den ta upp i nya konversationer. Se den lära sig nya saker och få ett ökat självförtroende. Om du vill kan du också introducera den för dina kompisar. Teddyn kommer att minnas saker som dina vänner sagt till den.

  Vill du ge teddyn mat så finns det ett roligt minispel för detta, men var försiktig för ibland kan maten vara varm och då måste du blåsa i mikrofonen för att kyla ned maten. Teddyn kan också vara slarvig när den äter så det kan hända att du måste tvätta den då och då. Som tur är älskar teddyn att bada.

  I spelet finns gott om kläder, accessoarer, skor, hattar med mera till teddyn. Du kan till och med låsa upp nya färger till teddyns päls. Dessa saker låser du upp med mynt som du får genom att spela spelet samt om du använder vissa specifika amiibo-figurer i spelet.

  Ett väldigt mysigt spel som låter dig ta hand om och skapa en vänskapsrelation med en otroligt söt och gullig teddybjörn.


Teddy Together

Lanseringsdatum: 01 juli 2016
System: Nintendo 3DS
Genre: Simulering, Lärande
Spelare: 1 (lokalt)
Åldersmärkning:
amiibo:
Utgivare: Nintendo
Utvecklare: Arika
Distributör: Bergsala
Text:
Funktioner: amiibo

OBS! Om spelet har stöd för 3D kan den effekten endast visas på spelkonsolerna Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS och New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bara spela i 2D. På denna sida visas alla bilder och filmer från spelen i 2D.